|
Poczatkowy biznes |
Poczatkowy biznes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam, z gory prosze o wyrozumialosc gdyz jestem nowy i malo doswiadczony w tym temacie. Mam 18 lat, chodze do szkoly ale mam checi nawet spore do zaczecia wlasnej dzialalnosci. Wklad jaki moge wlozyc to ok 5 tys zl. Rozmyslalem juz wiele rozwiazan ale do zadnego nie jestem przekonany. Ostatnio myslalem nad hodowla slimakow i potem sprzedazy na export do Francji i Belgii, ale tez nie wiem czy wogole jest sens za to sie brac. Dlatego prosze o pomoc bardziej doswiadczonych, ktorzy ten etap maja juz za soba. Jestem bardzo zmotywowany gdyz chcialbym w przyszlosci zajac sie konkretniejsza dzialanoscia a raczej zaczac juz teraz by za 3-4 w momencie konczenia studiow byc juz w miare ustawionym. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
wpisz hasło ślimaki w wyszukiwarke na dole strony i znajdziesz to co cie interesuje
ja ostatnio czytalam chyba 2-3 tematy ślimakom poświecone, bo ktoś również sie tym interesował
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poczatkowy biznes": - remanent początkowy - Remanent początkowy - Spis z natury poczatkowy - Kapitał początkowy <10.000zł - remanent poczatkowy i koncowy
• Strona 1 z 1
|
|