|
Poczta Polsa czy przesyłki kurierskie? Jeśli tak to jakie - strona 2 |
Poczta Polsa czy przesyłki kurierskie? Jeśli tak to jakie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Polecam Punkt nadania przesyłek MAIL BOXES ETC.
Sprzedałem sporo grató na allegro i szukając taniej przesyłki, znalazłem ofertę na Gruperze. O połowe mniej za wysyłke paczki do 30kg na terenie całego kraju. Kupiłem kilka na zapas, można zrealizować do końca października, na pewno sie nie zmarnuja. Polecam!!
Ja korzystam z Poczty Polskiej i DHL. Z poczty o dziwo jestem zadowolony - zero problemów. Problem pojawił się z DHL bo źle zważyli mi paczkę jedną ale to incydent, który poprawili.
Ja działałem z szybką paczką ale teraz już poczta polska mnie obsługuje, niestety obroty spadły i okazali się bardziej konkurencyjni.
Ja od zawsze korzystam z LEX SYSTEM i bardzo sobie chwalę. Jak termin dostarczenia jest dla mnie priorytetowy to dojdzie nawet w dobę a tak to do 4 dni dochodzi bez problemu. Mówię tutaj o przesyłce Polska-Niemcy i Niemcy-Polska ale z innymi krajami raczej jest podobnie.
Pozdrawiam, Maciek
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Poczta Polsa czy przesyłki kurierskie? Jeśli tak to jakie - strona 2": - przesyłki kurierskie - PRZESYŁKI KURIERSKIE - Przesyłki Kurierskie Warszawa - Przesyłki pocztowe, kurierskie - tanie przesyłki kurierskie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|