Witam,
Może już ktoś miał albo może bedzie mial doczynienia z poczta polska.Otóz sprzedaz internetowa na aukacjach wiaze sie z wysylka kurierem albo poczta polska.Sprawa w tym jest taka ze oszukano mnie juz dwa razy i juz trzeci raz nie oszukaja mnie bo skonczylem z poczta.Pierwszy raz wyslalem paczke pobraniowa za 400zł i zaginela w akcji(reklamacji dostalem 70zł-śmiech),nie ma,zapadała sie,wyparowała ale ciekawe gdzie??????Ostatnio tez wyslalem dwie paczki pobraniowe(poniewaz czasami nie da sie wytlumaczyc klienotwi zeby zrobic inaczej itp.)koszt wyslania tych paczek 85zł.Kiedy doszły pod wskazany urząd pocztowy moj klient pojechal na poczte i zobaczyl ze paczki sa uszkodzone i powiedzial ze on tego nie przyjmnuje.DURNOWATA POCZTA POLSKA oraz jej NIEODPOWIEDZIALNI PRACOWNICY PO SZKOLE ZAWODOWEJ zamiast napisac od razu prtokol ze paczka jest uszkodzona to oni przyslali spowrotem paczke jako ""odmowa przyjecia"".Teraz ja nie moge napisac owego protokolu zeby dostac zwrot chociaz za koszty nadania tych paczek a nie mowiac juz o uszkodzonym towarze.Co w takiej sprawie zrobić?????Zadzwonić do Wajsa???Polsatu???Naprawde radze Wam wzystkim uwazać.Gdzies na forum przeczytalem tez ze """"jesli przesylka przekracza wartosc opakowania nie wysylaj poczta polska"""
PS.Nie wspomne tez o tym ze zastanawialem sie jak pracownicy poczty obchodza sie z naszymi paczkami.
Pooglądajcie tez sobie filmiki na youtube
Ogólnie powiem Wam że porażka........wielka porażka...nasza kochana Polska..yyyyyyyyy tzn. IRLANDIA.........
Jeśli ktoś miał jakieś cioekawe przygody z poczta to proszę się podzielić nimi,a ja chętnie poczytam do czego te ***************** są zdolni jeszcze.
Pozdrawiam.