Poszukuję oferty ciekawej pracy...
Kilka słow o sobie :
Mam 22 lata, skończone technikum elektroniczne , obecnie pracujący na stanowisku kierowca sprzedawca. Moimi atutami mogą okazać się : posiadanie prawa jazdy kat.B , uregulowany stosunek do słuzby wojskowej , dyspozycyjność, dobra znajomośc obsługi komputera, zarówno w srodowisku windos\linux jak i od strony technicznej , wzorowa komunikatywność, bardzo dobra znajomośc w branży motoryzacyjnej , od strony praktycznej , technicznej jak i również uzytkowej , wrecz wzorowa znajomośc wsród tak zwanych "nowinek technicznych" , tj. telefonia komórkowa, sprzet audio\wideo itp. Chęc dokształcania się , znajomośc jezyka angielskiego na poziomie podstawowym, chęc podejmowania nowych wyzwań, dobra znajomość w działe fotografii ( posiadam własny aparat cyfrowy dobrej klasy ) , a do zainteresowań ... moge dodać : muzyka, moda, fotografia, internet.
W razie otrzymania ciekawej oferty pracy jestem w stanie zrezygnowac z aktualnie wykonywanej pracy , mimo tego na chwile obecną mam do dyspozycji cztery dni w tygodniu.
NIe ukrywam iż najbardziej zalezy mi na wysokiej płacy (staram się o własny samochód) , dlatego też jestem w stanie podjąc się kazdej pracy. Jestem z woj.lubelskiego a dokładniej miasto Parczew , ew. może być to praca przez internet....
Za Wszelkie oferty z góry bardzo dziekuje , a wszelkie informacje prosze kierować na PW.
Pozdrawiam....