Szanowni Państwo
Podejmę zatrudnienie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego w okolicach miejscowości Stalowa Wola, Leżajsk lub Rzeszów.
Posiadam ponad roczne doświadczenie handlowe. Od prawie 12 miesięcy prowadzę własną działalność gospodarczą związaną z handlem detalicznym. Jestem studentem Zamiejscowego Wydziału Wyższej Szkoły Prawa i Administracji w Przemyślu na kierunku Bezpieczeństwo Wewnętrzne. Wybór tego kierunku spowodowany był analogiczną do moich zainteresowań ścieżką kształcenia. Moje doświadczenie zawodowe opisane jest w dokumencie aplikacyjnym CV.
Jestem osobą otwartą na nowe kontakty i doświadczenie życiowe, ponieważ uważam, że zamykanie się w sztywnym kręgu najbliższych znajomych przekreśla praktycznie szansę na rozwój, zarówno w karierze zawodowej jak i w życiu towarzyskim. Nie będę ukrywał, że staram, się unikać wszelkich form kontaktu z osobami, dla których najważniejsze jest wykorzystywanie zawartych znajomości tylko i wyłącznie w celu budowania własnej ścieżki kariery. Współpracowników postrzegam jako osoby, które tak jak ja mają swoje gorsze dni, słabości oraz własne problemy. Staram się doceniać pracę jaką wykonują inni i nigdy nie dopuszczam się tworzenia hierarchii na podstawie zajmowanego stanowiska pracy, ponieważ w moim mniemaniu wszyscy są równi. Moją zaletą jest rzetelność wobec pracodawcy oraz terminowość powierzonych mi zadań.
Uważam, że moje skromne doświadczenie oraz poważne podejście do pracy w realnym stopniu może przynieść realne i wymierne korzyści w Państwa firmie.
Dokumenty aplikacyjne wyślę wszystkim zainteresowanym firmom lub osobom.
Tel. +48. 889 651 532
E-mail: ifenix@o2.pl