|
Podstawa biznesu: kupić taniej, sprzedać drożej... |
Podstawa biznesu: kupić taniej, sprzedać drożej...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chciałbym zająć się małym handlem przez internet (mam na myśli Allegro), jestem studentem i chciałbym trochę dorobić, nie mówię tu o tysiącach złotych, usatysfakcjonowany byłbym nawet kwotą 100zł/mc. Towar chciałbym kupować w hurtowni (artykuły elektryczne, oświetlenie). Czy jako osoba fizyczna mogę kupić towar w hurtowni po cenach (i ilościach) hurtowych? Pytanie dla wielu pewnie zabrzmi śmiesznie, lecz nigdy nie miałem z tym styczności w praktyce więc nie wiem. I od jakiej ilości mniej więcej może zaczynać się sprzedaż hurtowa (np. na takim towarze jak lampki), ponieważ hurtownia, o której myślę prowadzi także sprzedaż detaliczną. Kwota jaką jestem w stanie dysponować to 2500-3000 PLN. Czy to wystarczy na początek? Będę wdzięczny za wszelkie udzielone mi rady. Pozdrawiam.
Witam
Jezeli dysponuje Pan 3500 zlotych to mysle ze mialbym dla Pana dobra ofertę. Pozdrawiam Maciej Kłosowski
M.klosowski jaką masz propozycję? też posiadam parę złotych i jestem zainteresowany handlem przez internet.
Witam, proszę o bliższe szczegóły tej oferty.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Podstawa biznesu: kupić taniej, sprzedać drożej...": - Kupić taniej sprzedać drożej :) Dekoder MPEG-4 - Taniej kupić, drożej sprzedaż-Duży zysk-10.000$ - Kup taniej, sprzedaj drożej :) - Kup taniej - sprzedaj drożej - warzywa/owoce - Taniej kupię, drożej sprzedam = duży zysk + ryzyko
• Strona 1 z 1
|
|