|
Podstawy i trudne początki. |
Podstawy i trudne początki.
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam serdecznie. Mam 20 lat i planuje w niedalekiej przyszłości rozpoczęcie działalności gospodarczej lecz chciałbym zdobyć przedtem w miare unormowaną wiedzę na temat podstaw biznesu, ekonomii, marketingu, poprostu wszystkiego co może przydać mi się w przyszłości związanej z biznesem oczywiście aby nie robić niczego pochopnie i by wszystkie przyszłe działania miały ręce i nogi. Mianowicie dysponuje pewną kwotą, którą chciałbym przeznaczyć na książki dotyczące powyższego aby oczywiście zdobyć przynajmniej część konkretnych informacji. Posiadam już lektury dotyczące psychologii sukcesu i..prosiłbym o pomoc z jakich książek (lub inncyh żródeł) mógłbym dowiedzieć się jakichś praktycznych wiadomości . Znalazłem kilka księgarnii internetowych, w których jest multum takich książek i publikacji lecz nie mam zielonego pojęcia jakie byłyby opdowiednie.Proszę bardzo o pomoc w mojej sytuacji. Z góry dziękuje i pozdrawiam.Tomasz.
W urzędzie pracy , jeśli się zarejestrujesz jako bezrobotny , masz prawo skorzystac z bezpłatnych szkolen. Niektóre z nich są nawet 3 miesięczne , np. prowadzenie małych i średnich przedsiembiorstw , podstawy biznesu.Można nawet skorzystać z kilku po kolei. Warunek : jeśli zaczniesz , musisz ukończyć szkolenie w przeciwnym razie oddajesz pieniądze za szkolenie.Po prostu trzeba rzetelnie chodzić na zajęcia.Pozdrawiam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Podstawy i trudne początki.": - trudne początki - trudne poczatki - Trudne poczatki działalności - Trudne początki z DG - kilka pytań - podstawy
• Strona 1 z 1
|
|