|
Podsuniecie jakis pomysl? |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam mieszkam w miescie w ktorym jest 23000 mieszkancow woj swietokrzyskie mam troche pln i chcial bym w cos zainwestowac wiadomo ze lepiej zarabiac na siebie niz na kogos jest to suma kolo 40-50tys zl myslalem na clubem fitnes ale to troche wieksza kasa bo trzeba by bylo kupic lokal itd nawet z dotacjami to by bylo ciezko wliczajac sprzet uzywany solaruj ntryski saune kursy itd ciezko cos innego otworzyc spklepow z odzieza i spozywczych multum. Myslalem na lokal mnie nie stac wiec wypadalo by zainwestowac w cos czym sie dysponuje jeden pomysl mam zamiar realizowac mam nieuzywany kawalek ziemi przy drodze na lodz mysle nad bibordem jest to w kierunku firm ceramiczych i przy wjezdzie do miasta wiec o reklame bybylo nie trudno tylko co trzeba zalatwic zeby postawic taki bilbord? ile on kosztuje? i za ile wynajem na reklame? druga rzecz to mam jeszcze duzo pol za miastem 10km zdalo by egzamin stworzenie tam toru wycigowego? cos bardziej rajdowego? nie z nawierzchnia asfaltowa tylko szuter polna co jest do tego potrzebne? jakie zezwolenia? uzyska sie na kto dotacje? jestem mlody za to chcial bym uzyskac jakiejs rady kto ma doswiadczenie w biznesie pozdrawiam.
|
|