|
Podział ziemi i sprzedaz dzialek, - strona 2 |
Podział ziemi i sprzedaz dzialek,
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Kamkosmetyk wyslalem wiadomosc na p.w.Pozdrawiam;)
witam podlacze sie pod temat , otoz mam taki problem , wujek jest po rozwodzie , w ostatnim czasie jego zona wniosla wnisek do sadu o podzial majatku , byl geodeta itp a teraz bedzie sprawa w sadzie , wujek ma zasadzone alimenty i komornika, obecnie jego dług wynosi 0 Zl i chcemy przepisac ta ziemie zaraz po sprawie na mnie czyli bratanka , wiem ze zona zaraz po sprawie jezeli nie bedzie splacal alimentow wniesie o zajecie owej ziemi , jest to jedyny jego majatek , jak to najlepiej rozwiazac , po jakim czasie od sprawy moge przepisac ziemie, jezeli wyrok w sprawie podzialu bedzie prawomocny to moge nastepnego dnia robic przepis u notariusza , czy beda jakies przeszkody , 3 marca jest sprawa bp wujek dostal pismo czy zgadza sie na to ze wartosc dzielonej ziemi jest rowna xxxxxx jezeli tak to 3 ma sie zglosic na sprawe, i tu moje pytanie czy jezeli sprawa sie zakonczy to odrazy mozemy to przepisywac ,
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Podział ziemi i sprzedaz dzialek, - strona 2": - produkcja sprzedaż ziemi ogrodniczej - Podział majątku - Współwłasność czy podział? - Podział internetu z tp dsl - Podział zysków
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|