Witam serdecznie,
Posiadam dośc dużą wiedzę na temat e-biznesu. W wieku 16 lat zarobiłem swoje pierwsze 15 000 złotych na sprzedaży serwisu internetowego w wieku 18 lat zarabiałem miesięcznie ok 2 400 dolarów miesięcznie. Na wszystko mam dowody! Mogę podzielic się wiedzą w jaki sposób można zarabiac w internecie (nie mówię tu o cudownych technikach tylko o doświadczeniu które zdobyłem przez parę lat) nigdy nie posiadałem badziewnych stron internetowych, zawsze to były pożądne serwisy które miały oglądalnosc przynajmniej 10 000 wejsc dziennie i 100 000 odsłon dziennie. Co chciałbym w zamian? Kontakty do zagranicznych hurtownii do ludzi posiadający towar w naprawde atrakcyjnych cenach, najbardziej zalezy mi na markowych perfumach a w nastepej kolejnosci na sprzęcie elektronicznym. Otwieram sklep internetowy dlatego potrzebuje towar jak najtaniej, dzieki mojemu doświadczeniu (choc nie ukrywam że jestem młody :) ) wiem jak rozreklamowac sklep jak najbardziej skutecznie przy jak najmniejszym nakładzie finansowym. Jeśli posiadasz dostęp do wszelkiego rodzaju towaru po jak najniższych cenach to mozemy rozkręcic razem interes. Święta idą, sprzedaz towarów wzrosnie kilkakrotnie.
W razie czego proszę pisac pod numer gg: 2105446
Pozdrawiam