No tak sobie dzisiaj siedzę, i myślę,bo mam w centrum dużego miasta w kamienicy na parterze od strony ulicy,pokój/kuchnia/łazienka/taka mała dosyć klitka,pokój co prawda jest spory.
Ale ja mieszkam gdzie indziej więc pomyślałem żeby zrobić tam biznes.
A więc tak,może szalony pomysł ale co tam niech będzie najwyżej mnie wyśmiejecie ale proszę na to patrzeć z punktu biznesowego a nie ze swojego nastawiania.
A więc chciałem w tym pokoju zrobić pokój relaksacyjno-magiczny.
Ostatnio koleżanka prowadziła taki sklep z magicznymi rzeczami ale wyjechała do Stanów ,bo ogólnie ten sklep ona zamknęła już ale towar który jej został miała dać na wyprzedaż. I ja się opiekuje tymi rzeczami ,no i tak jak sobie je przeglądałem to można by w tym pokoju zrobić z nich wystrój,tam są takie jakby fontanny strumyczek co para z nich leci ,jakieś takie kule co się świecą,jakieś zapachowe świeczki takie pierdoły,jakieś obrazy magów,kotary takie czerwone,koce na ścianę takie różne,może zrobię kiedyś fotki i je wstawię to zobaczycie.
I ja tak sobie myślę nad następującym biznesem,robię wystrój tego pokoju tymi rzeczami,żeby było tak magicznie i nastrojowo,doda się muzykę jakąś,ustawiło by się z 5 fotelów i robiło by się takie seansy relaksacyjne.
Czyli rejestruje 5 osób na daną godzinę i dzień oni przychodzą,zajmują miejsca na fotelach,ja włączam muzykę,nastawiam te fontanny z parą,zapalam świeczki zapachowe,i no jeszcze ze swojej strony parze wywar z ziółek oraz pale ziółka(nie wiem jeszcze jakieś,na pewno jakieś zapachowe,muszę pogadać z tymi co się zajmują tymi zdrowotnymi ziołami )Tam wiecie ten dym ,ta para z wywaru by była w tym pokoju,na palił bym w piecu aby było bardzo gorąco ,coś koło 30 stopni aby było miło,oświetlenie by się takie nastrojowe zrobiło,no i co oo wiem każdy by założył słuchawki z muzyka na uszy żeby było tak osobiście i bardziej nastrojowo,do tego jakieś osłonki czarne na oczy.
I każdy by się relaksował,ja bym z kuchni zrobił biuro i centrum dowodzenia no wiecie , ja bym tam muzykę im poszczał szykował te wywary,pilnował ziółek i tak dalej,Po 3 h relaksu wszystkich bym wybudził i już.
Cena za seans taki jeszcze muszę się zastanowić...
Co myślicie o tym biznesie,byli by chętni?