|
Pokoje na wynajm w turystycznej miejscowości |
Pokoje na wynajm w turystycznej miejscowości
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Stanęłam z budową -130m2 w stanie surowym zamkniętym.Brakuje mi ok 100 000 na dokończenie.Wtedy jestem w stanie przyjąć max 18 turystów.Dlaczego tyle się mówi o dotacjach z UE, a to jedna wielka bzdura!!! Starałam się już wszędzie gdzie to możliwe , bank kredytu nie udzieli ponieważ nie mam zatrudnienia.Co mam robić??? Proszę o pomoc.
Po co zabierać sie za robotę jak nie masz funduszy na spłatę wszystkiego ?
W trakcie budowy od banku dostałam pozytywną decyzję o przyznaniu kredytu, jednak po ok 1 m-c czasu bank przyznał o wiele mniejsza kwotę i tyle.Oczywiście ,ze nie zabierałabym się za rozpoczęcie budowy skoro teraz to ma stać w takim stanie.
Ciężka sprawa, więc jeśli nie wystarczy na wszystko, zbuduj mniejszy budynek. Szkoda, że nie dostałaś kredytu zanim zaczęłaś sie budować, wtedy można oszacować koszty całej budowy, no ale trudno. Co teraz planujesz w związku z tym, że nie dostałaś odpowiedniego kredytu z banku ?
100 tys...to sporo kwitu,slabo przewidziana inwestycja,nawet po obcieciu kredytu jesli brakuje ci 100 tys. no to naprawde obmyslone.
Mozesz szukac kupca na to,to jest chyba jedyny ratunek - dalsze zapozyczanie sie nie ma sensu,bo jesli juz dostalas kredyt no to juz teraz musisz go splacac,przy wzieciu kolejnego te kredyty cie zjedza zanim ty zdarzysz wykonczyc ten budynek. Jesli to turysytyczne miasto to moze klientow bedzie wiecej
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pokoje na wynajm w turystycznej miejscowości": - wypożyczalnia w miejscowości turystycznej - Nieduży biznes w miejscowości turystycznej. - wynajm nieruchomości a DG - pomysl,wspolpraca,wynajm - CZY WYNAJM MIESZKAŃ W KAMIENICY JEST OPŁACALNE?
• Strona 1 z 1
|
|