|
Polskie produkty w UK-podejme sie przedstawicielstwa!!! |
Polskie produkty w UK-podejme sie przedstawicielstwa!!!
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam.Mieszkam w okolicach Liverpool i chetnie nawiaze wspolprace z firma eksportujaca polska zywnosc do UK.Sklepy ktore odwiedzam w celu zakupow czesto pytaja o dostep do polskich produktow ze wzg na bardzo duza liczebnosc naszych rodakow(zainteresowanie).Mam wiele pomyslow na sukces takiej wspolpracy -lacznie z reklama,a co najwazniejsze widze w tym przyszlosc dla siebie i Panstwa firmy.W Polsce pracowalem jako handlowiec i handel jest jednoczesnie moja pasja i zyciem.Jednakze przy wykonywanej pracy w UK nie wykorzystuje swoich umiejetnosci... :-( Pozdrawiam i oczekuje na kontakt.
Witam jesli znalazl bys zbyt na okreslone produkt moglbym go dostarczac do Ciebie oczywiscie jesli byloby to rentowe dla obojga stron ..
rynek sprzedaży i montażu instalacji grzewczych przy pomocy kolektorów słonecznych jaka jest opłącalnosć moze się orientujesz
Jestem zainteresowany sprzedażą materiałów budowlanych
Sprawdź również podobne tematy:
- Sklep miesny - polskie produkty, mala hutownia Anglia UK
- Współpraca na zasadzie przedstawicielstwa - Jak wejśc we współpracę na zasadzie przedstawicielstwa??? - Szukasz wspólnika/ Przedstawicielstwa/ zajrzyj - Przedstawicielstwa regionalne (oleje i Smary) - Polskie OCC - Kwiaty Polskie - Nie ma to jak polskie euro - Polskie firmy w UE Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|