|
POMÓŻCIE - działka przy lesie |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam wszystkich,zwracam sie do was z prosbą o podsuniecie pomyslu czym mozna by sie zajac na dzialce 4000m2 przy lesie przy nieduzym nakladzie finansowym do 10 tys?moze jakas hodowla albo uprawa?z góry dzięki za pomoc,pozdrawiam
Pomyśl o uprawie wierzby energetycznej. Nie jestem jednak pewien czy zmieścisz się w 10 tys.
wielkie dzięki Kristensen,już przegladam temat wierzby,jesli jeszcze ktos ma jakies pomysly to czekam z niecierpliwoscią
a może tak hotel dla zwierząt?!
Ja na twoim miejscu tą działkę przeznaczył do Paintballa i ASG. Tzn. musiałbyś ją oczywiście do takiego czegoś przygotować ale to już nie są duże koszty. Tylko kwestia reklamy...
Pomysł na paintbolla jest bardzo rozsądnym pomysłem.
Jedyne co to zakup sprzętu i ubrań na allegro. Przy większych zakupach napewno dostaniesz rabaciki. Na działce porobisz sam amatorskie ściany małe domki miejsca gdzie można się schować lub osłonić przed atakiem nieprzyjaciela. Np. ściana z opon. Wszystko możesz zrobić sam z zerowym nakładem. Organizowanie imprez i zawodów przyniosą Ci duże dochody. Obejrzyj sobie odcinek firmy poświęcony paintbollowi [ Dodano: Pią Lip 21, 2006 3:35 pm ] http://www.biznesforum.pl/tematy17/paintball-vt121.htm
|
|