|
Pomieszczenia + maszyny do obróbki stali |
Pomieszczenia + maszyny do obróbki stali
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam , posiadam sporą halę produkcyjną oraz potrzebne maszyny rzemieślnicze lecz brak mi pomysłów na większą produkcję ( interesuje mnie kontakty i możliwości wykonywania ciągłych zamuwień tz. nie interesują mnie usługi typu spawania jednorazowego czy też toczenia czy frezowania czegokolwiek w sztuk ilości jeden ) jeżeli jest ktoś zainteresowany współpracą chętnie nawiąże kontakt , pozdrawiam .
teraz to ciężko o stałe zlecenia... pracuje w takiej dużej firmie i widzę że cienko z zamówieniami, można by popytać o jakieś zlecenia z dużych firm ale w tym czasie to nie wiem czy jakaś się zgodzi,a tak nawiasem to trzeba mieć wejścia, takie małe firmy to dobrze prosperują np. w USA :) tam koleś za jeden kawałek powiedzmy z tytanu do samolotu woła sobie 7 tyś $
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomieszczenia + maszyny do obróbki stali": - Duża hala, sporo wolnego terenu, maszyny do obrobki - MASZYNY DLA PIECZARKARNI, wyroby ze stali nierdzewnej, - Zaklad obróbki metlu - Centrum obróbki skrawaniem CNC - Usługi z zakresu obróbki CNC
• Strona 1 z 1
|
|