|
Pomoc dla rolnika |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
hejka wpadłam właśnie przed chwilką na świetny pomysł. być może centrum które doradzałoby rolnikom w różnych sprawach i organizowałoby szkolenia dla nich jest dobrym biznesem. niestety nie mam wykształcenia wyzszego rolniczego jedynie średnie , ale przecież wszystko można zdobyć a zresztą najważniejsza byłaby wiedza. czy można zdobyć dotacje np. na taka działalność. dzielcie się opiniami.
Witam.
Pomysł na szkolenia jest trafny. Dużo osób chodzi na różnego typu kursy. Czy to na kurs obsługi komputera, czy to na kurs języka obcego. Problem w tym, że trzeba mieć obszerną wiedzę na temat danego kursu. Nie obrażając, Cie ale jak to sobie wyobrażasz? Z tego, co przeczytałem nie masz odpowiedniej wiedzy na szkolenie ludzi z zakresu rolnictwa. Chcesz najpierw iść sam na szkolenie a później sam szkolić? Jeśli tak to odradzam. To tak samo by wyglądało jakby ktoś chciał otworzyć kurs obsługi komputera mając tylko wiadomości z kursu, który sam kilka dni temu przeszedł. Pozdrawiam. Ps: proszę o komentarz do mojego pomysłu tu link
bardzo dobry pomysł . oczywiście reklama to podstawa. oczywiście serwis musi być ciekawy i pełen informacji. dużo więc pracy musisz włożyć żeby efekt był świetny. pozdrawiam
[ Dodano: Czw Wrz 28, 2006 9:21 pm ] bla bla bla chyba skończe już pić te wino bo cuda się teraz dzieją
|
|