Prosze Was ludzie o pomoc,porade w takiej sprawie.Od stycznia chce zaczac dzialalnosc gsm.Potrzebuje kredytu w wysokosci 20-40tys zl.Wiem ze to spory kredyt i na rozpoczecie dzialanosci nikt mi takiego kredytu nie udzieli.Jeszcze pracuje w pewnej firmie od ponad roku czasu.Od 2 miesiecy firma zostala sprzedana i nowy pracodawca dal mi nowa umowe,na kwote
936zl brutto,do tego mam umowe zlecenie,rowniez od 2 miesiecy na kwote 500zl i do tego dochodzi premia nieudokumentowana czyli razem ok 1500-1600zl.Gdybym mial to wszystko udokumentowane w normalnej umowie nie byloby problemu.Do tego dochodzi to ze wyglada jakbym mial nowa umowe o 2 miesiecy.Niestety czytajac w wymaganiach bankow to raczej nie mam szans na kredyt.A na dodatek to regularne przelewy z wyplatami na konto dostaje dopiero od czasu trwania nowej umowy(stary pracowawca dawal mi wyplate do reki).Mam swiadectwo pracy od bylego pracowcy,moge miec zaswiadczenia o zarobkach ale to chyba dalej za malo.Dosyc mam pracy u obecnego pracodawcy i musze przejsc na swoje i kompletnie nie wiem co zrobic.Dodam ze mam rate wziata 5 miesiecy temu i splacam bez problemu i wiem ze mam pozytywna opinie z BIKU.pozdrawiam i prosze o pomoc!!!