|
Pomoc w wyborze materaca do łóżka małżeńskiego |
Pomoc w wyborze materaca do łóżka małżeńskiego
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Towarzyskie, czyli o wszystkim i o niczym
Autor
Wiadomość
Szukam porady na tym forum, bo chciałbym by był to produkt trochę z górnej półki o wysokiej jakości, cena nie gra roli, nie biorę pod uwagę supermarketowych propozycji, z których po roku użytkowania robi się rozmemłana wata. Znacie jakiś producentów, którzy proponują coś naprawdę wysokiej jakości? Póki co polecony został mi najnowszy model z firmy Matador- o nazwie PLAY za 4,4 tys ale chciałbym usłyszeć więcej dobrych opinii :)
witaj Leonie, ja Ci mocno nie poradzę, jednak przejrzałem stronę i firma/materac wygląda na bardzo solidny :) poszukaj może opinii na innych forach jeśli tutaj Ci nikt nie odpisze do tygodnia, tak mniej wiecej
Szkoda, że tu nikt się nie odezwał, ale pozaglądałem też na inne fora i producent ten ma dużo pochlebnych opinii, więc chyba dłużej nie będę się zastanawiał i zdecyduję się jeszcze przed świętami na zamówienie i sprezentowanie sobie właśnie dobrego materaca:)
Hej, ja mam od kilku lat materac z naszej polskiej firmy Janpol i bardzo sobie ten materac chwalę. Mamy materac rehabilitacyjny, nazwy nie pamiętam.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomoc w wyborze materaca do łóżka małżeńskiego": - pomoc w wyborze towaru - Gazetka pomoc w wyborze - Pomoc w wyborze opodatkowania. - Sklep internetowy - pomoc w wyborze - Pomoc w wyborze kasy / drukarki
• Strona 1 z 1
|
|