Witam
Na początku jako nowy uzytkownik forum pragne sie przywitac .
Chcialbym prosic o pomoc. Mianowicie moja sytuacja wyglada tak ze po paro letniej pracy jako pracownik obslugi klienta w firmie zajmujacej sie sprzedaza telefonow komorkowych zostalem zwolniony. Szukalem pracy lecz caly czas po glowie chodzi mi pomysl stworzenia dzialalnosci gospodarczej lecz ani nie posiadam duzych funduszy 5tyś do max 10tyś złoty ani wyksztalcenia wyzszego profilowanego. W gruncie rzeczy znam sie na telefonach komorkowych , kiedys handlowalem na bazarze plytami cd , mam tez sporom wiedze o car audio ale fakt jest taki ze szybko sie ucze a jako moja zalete moge powiedziec ze latwo nawiazuje kontakt z ludzmi. Posiadam tez samochod osobowy. Ale problem jest taki ze to na czym sie znam wymaga wiekszego wkladu finansowego niz jestem w stanie zainwestowac wiec pozostaje jakis maly biznes badz spolka gdzie zamiast duzego wkladu finansowego moglbym zaoferowac swoje doswiadczenie. Co dziwne zastanawialem sie nad otwarciem lumpexu z tym ze w Poznaniu sa ich dziesiatki i nie sadze zeby mogl w takim wymiarze na jaki mnie stac przyuniesc takie zyski by sie z tego utrzymac choc nie wymagam wiele 1500 - 2000zł oczywiscie im wiecej tym lepiej ale jestem realista. I teraz po moim wywodzie pada krepujace pytanie - czy ktos mi pomorze ? poslurzy rada i doswiadczeniem ?
pozdrawiam