Witam :)
A więc chodzi mi o biznes plan ale fikcyjny jedtem studentką dietetyki i na zajeciach z organizacji czasu pracy Pani poprosiła o zrobienie biznes planu pod jej pkt. wybranym stanowiskiem które ogólnie opisuje jest kucharz no i restauracja w której on pracuje czyli biznes plan restauracji ... nie mam wogole pojecia jak sie za to zabrac szukam osoby która by to dal mnie zrobiła (plan jak najbardziej wymyslony) przykladowe pkt to :
1.1Profil dzialalnosci i przedsiebiorstwa
1.2identyfikacja makro i mikrootoczenia
2.1 Ogólna charakterystyka pracy ma stanowisku :
– system zmianowy
pozycja przy pracy
wysiłek fizyczny ( statyczny, dynamiczny - mniej groźny od statycznego )
wydatek energetyczny w Kcal – podst parametr w ilości wydatkowanej energii, podczas wykonywania pracy, ( wydatek który ponosimy codzienine – nie praca zawodowa – pranie sprzątanie itd. , wydatek energetyczny ponosimy w czasie pracy )
stopień ciężkości w zależności od wydatku energetycznego na zmianę roboczą „
2.2 Ogólno higieniczne warunku na wybranym stanowisku pracy
krótki opis pomieszczenia lub miejsca wykonywanej pracy - krótki opis pomieszczenia, w którym praca jest wykonywana
powierzchnia stanowiska - przedstawiona w m2
mikroklimat , wentylacja1.3cele dzialalnosci przedsiebiorsta : cele krotkoterminowe ; bele srednioterminowe ; cele dlugo terminowe
I kilka innych jezszcez jest wszytko musi byc idealnie po kolei zrobione bo tak pani profesor chce ... Pomoże mi ktoś jestem w stanie nawet zaplacić jakies nie duże pieniadze