|
Pomocy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Chcialabym zaczac handlowac ciuszkami na allegro, tylko mam pytanie nie bylam nigdy w centrum chinskim w wawie i nie wiem jakie tam sa ceny i po ile sztuk sprzedaja? Nie wiem tez czy jest to opłacalne tzn ten wyjazd do wawy czy lepiej kupywac w hurtowniach w okolicy??? A moze ktos ma jakis inny pomysl na tel sie nie znam wiec odpadaja co to jeszcze mozna tanio kupic i drogo sprzedac ??? :lol: :lol: :lol:
Z Centrum Chińskim mogę ci pomóc. Tak się składa, że bywam tam prawie codziennie i mogę popytać co i jak. Napisz tylko co cię interesuje: bluzki (chińskie czy tureckie), bielizna, buty, torebki. Wiem, że spodnie jeansowe od wietnamczyków można kupić za ok. 20zl.
Oprócz odzieży jest też trochę elektroniki typu telewizorki, radia samochodowe, baterie firmy krzak. Art. kuchenne, wędkarskie, narzędzia (klucze, młotki, wiertarki itp).
Wielkie Dzieki. Chodzi mi :lol: o co sama dokladnie nie wiem ale chyba o tureckie, chinskie zle mi sie kojarza.Jesli mozesz sie popytac po ile sa pakowane i mniej wiecej jakie ceny.słyszalam tez ze mozna kupic na wage nowe rzeczy ale to juz chyba tonami biorą. Zreszta napisz co o tym wszytskim sadzisz jesli siedzisz w temacie. Swojej duzo kasy nie mam na poczatek ale zawsze to cos, PUP nie daje na handel wiec musze sobie sama radzic. Pozdrawiam 8)
a w jakich cenach są te telewizory?? np. 28 cali i czy to byłby z płaskim kineskopem, a i jakie tam mają marki??
To nie są telewizory tylko telewizorki. Takie małe, samochodowe. Chyba nawet czarno-białe. Widziałem też kolorowe LCD ok. 5 cali. Firrma Panasonix, Phillipss, itp. Na pewno widziałeś takie na bazarkach.
A czyste płyty kompaktowe znajdą sie tam ?
Jest box z wyposażeniem sklepów (półki z rurek, wieszaki, faktury, pierdoły). Widziałem dyskietki to może i płytki mają. Jutro się dowiem dokładniej.
aha!!!! wiem o jakie chodzi, szkoda ze tylko takie male, z wekszymi to moze dalo byn sie cos zdzialac? ale dzieki za informacje :)
4-2-niarz, wiesz juz cos na ten temat tych ciuszków ???
w jednej z hal jest stoisko z samymi zapalniczkami. setki rodzajow w bardzo roznych cenach.
Bluzki damskie od 10 do 40zl. Takie cienkie - nawet ładne. Pakowane są rozmiarówkami, ale można też wybierać po jednej sztuce.
przegladajac allegro mozna wywnioskowac ze sporo ludzi na tym zarabia. szkoda tylko ze allegro pobiera takie wysokie prowizje... ale tak na marginesie ja chyba tez pojade... ;-)
[ Dodano: Pią Lut 24, 2006 7:22 pm ] agnieszka1362, , a moze pojedziemy razem i sie rozejrzymy ;-)))
Taki szlafrok http://www.allegro.pl/item86622276_hit_ ... afrok.html cena do hurtu, z tego co pamiętam-60zl.
Nie wiem czy tak można. W razie czego przepraszam sprzedawcę.
witam
jest taki portal ZENTRADA na ktorym zamieszczaja swoje ogloszenia hurtownie jest tylko problem zeby przegladac caly asortyment trzeba sie zalogowac ale jest okres probny po 4 tyg mozna zrezygnowac pisze o tym poniewaz widzialem tam markowe rzeczy np jeansy levis wrangler trzeba kupowac po naj mniej chyba 20 sztuk [ Dodano: Wto Lut 28, 2006 9:36 am ] adres http://www.zentrada.pl
|
|