|
POMOGE FINANSOWO-WIELODZIETNEJ RODZINIE - strona 2 |
POMOGE FINANSOWO-WIELODZIETNEJ RODZINIE
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Proszę o kontakt i szczegóły jak nam Pan pomoże, mamy 6 dzieci i jest bardzo ciężko :/
potrzebna jest nam pomoc materialna-żywnoś-mleko,witaminy,slodycze,odziez , meble. dzieci sa w wieku 1 miesiac, 2 lata, 4 i 10 lat. Potrzebujemy wsparcia. jestesmy jeszcze wydolna rodzina. jednak ja utracilam w momencie urodzenia prace, ojciec dzieci jest bezrobotny rowniez, mamy zobowiazania komornicze, rozwalajacy sie dom i prosze o pomoc
edyta P.
Jestem matką 2 dzieci i potrzebuje pomocy finansowej lub pożyczki maks 3000 zł.mój numer tel to 794641990
Przepraszam, bo może to brutalnie zabrzmi. Ale do cholery, robić szóstkę dzieci gdy mąż nie pracuje? Czym wy ludzie myślicie?
witam czy ta oferta jest nadal aktualna?mam 5dzieci i kupę długów
Panie Marku,
jestem samotną matką trójki dzieci w wieku 3, 11, 12 lat. Mam ciężką sytuację finansową. Ojciec dzieci nie interesuje się nimi, nie pomaga w żaden sposób. Ja mam 39 lat, mieszkamy w wynajętym mieszkaniu w bloku. Nie mam żadnych nałogów, jestem uczciwa, spokojna i szczera. Proszę Pana o pomoc. Pozdrawiam, Urszula.
no nie wierze ,ludzie jestescie ograniczeni umysłowo czy co ???
Witam!
Jestem pod wielkim wrażeniem Twojego postu. Jeśli to prawda, to jesteś prawdziwym Polakiem, jak Ci przed wojną, takich ludzi nam trzeba więcej. Niestety Polskie Państwo odsunęło się od obywateli i to już dawno od komuny. Polskie rodziny żyją w biedzie i nikt nie umie i nie chce temu zaradzić. Chciałbym podziękować Ci, jeśli mnie przeczytasz jesteś mega w porządku. Aż cieżko mi w to uwieżyć ale na pewno tak jest jak piszesz. Ze strony państwa polskiego nic dobrego nie usłyszesz, a osoby którym pomagasz będe Ci dziękować. Ja też chylę przed Tobą czoło i dziękuję, że pomagasz swoim rodakom. :--))))) Wielkie dzięki :-))))
Głownym celem portalu jest nieść pomoc osobom potrzebującym... - miejsce to ma za zadanie kojarzyć osoby w trudnej sytuacji życiowej z ludźmi dobrego serca, wrażliwymi na ciężką a czasami wręcz beznadziejną sytuację, w jakiej znaleźli się inni ludzie. Zapraszamy www sos-pomoc pl/
jestem nieprzyzwoice bogaty dwa bentleye ferrari aston db9 veyron i dwa porszaki s4 i 911 potrzebuje pomocy bo brakuje mi na wahe szlugi i panienki
dzieki
Witam Serdecznie.
Zwracam się ponieważ potrzebna jest mi pomoc. Wiele emaili napisałam i wiele próśb i nikt mi nie odpisał liczę że z waszej strony będzie inaczej. Potrzebujemy pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mam sześcioro dzieci -19 lat córka, -15 lat syn, -14 lat syn, -12 lat syn, -2,5 roku córka, -11 miesięcy syn, i męża po udarze mózgu. Ja nie mogę iść do pracy ponieważ muszę opiekować sie maluchami i mężem. przed chorobą męża to on pracował i zarabiał na rodzinę i żyło nam się dobrze nie potrzebowaliśmy pomocy dawaliśmy radę,po chorobie męża świat nam runoł na głowe ledwo nam starcza na rachunki i zostajemy bez środków do życia brakuje nam jedzenia,środków czystości mleka i pieluch dla maluchów. Nie mamy już nic opału a są mrozy zamarzła nam woda naprawdę jest tragicznie.Mieliśmy kończyć remont domu wiosną który jest niezbędny. Błagam pomóżcie mój email ANNA ZAPOROWSKA
Przeczytaj również posty podobne do tematu "POMOGE FINANSOWO-WIELODZIETNEJ RODZINIE - strona 2": - Um. użyczenia cz. lok. uzytkowego osobie nie rodzinie a VAT - Pomoge restauracji lub pomoge w jej otwarciu - Handlowanie w "rodzinie" - POMOGE - Pomoge w imporcie
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|