Witam....
Mieszkam i pracuje na stałe w Holandii.Poszukuje wielodzietnych rodzin z Polski,celem pomocy finansowej.Zainteresowane osoby prosze o kontakt...
Pozdrawiam.
Marek Klein
|
POMOGE FINANSOWO-WIELODZIETNEJ RODZINIE |
POMOGE FINANSOWO-WIELODZIETNEJ RODZINIE
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Witam....
Mieszkam i pracuje na stałe w Holandii.Poszukuje wielodzietnych rodzin z Polski,celem pomocy finansowej.Zainteresowane osoby prosze o kontakt... Pozdrawiam. Marek Klein
DZIEŃ DOBRY.
MAMY SIEDMIORO DZIECI I BARDZO PRZYDAŁA BY SIĘ NAM POMOC.PROSZĘ O KONTAKT 514099789
mam 24 lata poszukuje pozyczki 5 tys na 24 raty oddaje 10 tys zabezpieczone umowa nie mam zadnych dlugow czysty bik ale brak historii i banki odmawiaja stala praca i zarobki tylko powazne
Witam.
Jestem samotną mamą. Mam czteroletnią córeczkę i jestem w 6 mies. ciąży. Mieszkam sama w wynajętym mieszkaniu. Nie pracuję i nie mam możliwości powrotu do pracy. Po urodzeniu dziecka chcę założyć własną firmę ale nie mam na to środków. Proszę o jakąkolwiek pomoc.
WITAM MAM 30 LAT I WYCHOWUJE 2 DZIECI JESTEM W BARDZO TRUDNEJ SYTUACJI FINANSOWEJ NIE MOGĘ ZNALEZC PRACY I MAM MNOSTWO DŁUGÓW PROSZE O POMOC TO MUJ NUMER514072549.
Witam mamy czwórkę dzieci i jak każda wielodzietna rodzina mamy problemy finansowe. Napisał Pan że na stałe mieszka i pracuje w Holandii może pomógłby Pan załatwić mężowi tam pracę. Szuka pracy za granicą już od zeszłego roku ale nie stać nas na wyjazd w ciemno. Mój nr. 533023788.
Witam mamy czwórkę dzieci i jak każda wielodzietna rodzina mamy problemy finansowe. Napisał Pan że na stałe mieszka i pracuje w Holandii może pomógłby Pan załatwić mężowi tam pracę. Szuka pracy za granicą już od zeszłego roku ale nie stać nas na wyjazd w ciemno. Mój nr. 533023788.
Witam serdecznie napisałam na priv pozdrawiam.
Witam
Czy oferta jest aktualna.
ale z Was naiwni ludzie... moze jeszcze swoje dzieci paro letnie wyslecie na wakacje do Holandii z wycieczka do Belgii...? masakra!
CZY OFERTA JEST NADAL AKTUALNA?
WITAM NIE WIEM CZY OGLOSZENIE JEST JESCEZ AKTUALNE I CZY TO NIE JEST ZART BO CIEZKO MI UWIEZYC ZE KTOS OFERUJE POMOC
CO PRAWDA NIE MAM WIELODZIETNEJ RODZINY ALE JESTEM MLODA SAMOTNIE WYCHOWUJACA DZIECKO MAMA NIE UKOCZYLAM SZKOLY PONIEWAZ ZASZLAM W CIAZE DLATEGO TEZ NIE MOGE ZNALEZC ZADEJ PRACY DOTEGO MIESZKAM W MALYM MIASTECZKU GDZIE NIE MA JEJ ZA WIELE MAM MELDUNEK W DOMU ALE Z POWODOW RODZINNYCH NIE MOGE TAM MIESZKAC POMIESZKUJE W RAZ Z DZIECKIM U ZNAJOMYCH MOIM JEDYNYM DOCHODEM JEST ZASILEK Z OPIEKI KTORY WYNOSI 200ZL NA MIESIAC NIE PROSZE O JAKIES WILKIE PIENIADZE TYLKO O POMOC JEZELI NIE JEST TO ZART TO PROSZE O POMOC
Witam pana
Mam dwójkę dzieci bardzo trudną sytuację materialną i kupe długów. W dodatku mój dom się rozpada. Jeśli mogłby pan jakoś pomóc np w znalezieniu pracy w holandi lub w rozkręceniu biznesu proszę o kontakt
Witam,
Jestem z wielodzietnej rodziny, mamy trudne warunki w domu, jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne proszę o kontakt.
Kochani ludzie naiwnych sieja na tym świecie sądząc po ilości postów. Gdyby była to poważna oferta pomocy to nie forum jest od tego ale filantrop który chciałby pomagac potrzebującym może to zrobic poprzez najróżniejsze fundacje ;-) No ale jak wspomniałam NAIWNYCH SIEJA NA ŚWIECIE ;-)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "POMOGE FINANSOWO-WIELODZIETNEJ RODZINIE": - Um. użyczenia cz. lok. uzytkowego osobie nie rodzinie a VAT - Pomoge restauracji lub pomoge w jej otwarciu - Handlowanie w "rodzinie" - POMOGE - Pomoge w imporcie
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|