asia1974 napisał(a):Wiam! Jestem właścicielka gabinetu kosmetycznego w małym mieście ( ale mam sporą konkurencję) w związku z tym poprzez reklamę chciałabym zostać zauważona przez potencjalnych klientów. Chciałabym abyś podsunął mi ekstra pomysł ( na ulotki jakieś karnety,karty klientów ,zaproszenia na zabiegi ,vouchery) które rzucają się w oczy i przekonują klienta.Jeśli możesz odpowiedż proszę na prywatną pocztę . Dziękuję.
Witaj włascicielko gabinetu kosmetycznego :)
Jest kilka opcji, które mogą pomuc Ci w znalezieniu klijentów. Spróboj zrobic troche ulotek - poroznos po skrzynkach pocztowych, pod dzwiami, w innych punktach. Nie oszczędzaj na jakości - zrezygnuj z kserówek i tego typu wycinanych przez siebie wynalazków.
Możesz równie dobrze zrobic darmowy pokaz. Zaproś koleżanki i niech każda z nich przyprowadzi swoja kolezanke - zrób jakies tanie zabiegi darmowo.
Jak wyzej napislas karnecik - dobra sprawa, nie znam tej branzy ale np. po 5 wizytach w salonie 6 wizyta - robienie paznokci lub inny nie drogi zabieg darmowo lub wiekszy tanszy o 50 %.
Pamietaj ze klijenta musisz zadowolic, jak wyjdzie od Ciebie zadowolony to poleci Cie innym i sam wruci jeszcze raz.
pozdrawiam
jakub