|
Pomowienie o innej firmie |
|
Strona główna forum
‹ Twoja firma
‹ Prawo
Autor
Wiadomość
aktualnie proboje skontaktowac sie z jakimis adwokatami ktorzy beda wstanie mi pomoc jesli dwoch adwokatow bedzie tego samego zdania co ty i ja pojde na ten proces bo wtedy to oni beda pokrywac koszty rozprawy...
Mam pomysł... może jakoś zrobić otoczenie tego tekstu tak żeby ludzie odbierali to jako żart tak nie poważnie rozumiesz np Własciciel szkoły podpisuje sie wylacznie czarna czcionka pod swoim tekstami inne oznaczaja ze nie jestem ich wlascieilem. cos takiego...
Olej to i przestań kombinować, może Ci co Cię straszą czytają to forum?
nie interesuje mnie czy oni to czytaja czy nie ja po prostu sie wypowiadam, mowie co mysle jestem wolnym czlowiekiem jest wolnosc slowa. oni chca zeby do konca pazdziernika to tam bylo wiec troche dlugo. Boje sie ze przez to strace klientow... a w obecnej sytuacji musze ich pozyskac...
Ostatni wariant ... jesli nie mam zalozonej firmy nie jestem jej wlasciilem poniewaz ona nie istanieje jest tylko reklama i virtualnie dopiero ma byc utworzona to jak juz bylo w PRYWATNEJ rozmowie ja jestem zwykla prywatna osoba i reklamowalem czy tam polecalem swoje przyszle uslugi ... ale do puki ich nie mam do chyba to jest plotka ?
Rób co chcesz, może za kilka dni każą ci na ulotkach drukować przeprosiny.
Czlowieku, Ty prowadzisz szkole jezykowa czy masz 12 lat? :-) Plotkowales sobie z kims na Gadu-Gadu, a ta osoba teraz straszy Cie sprawa w sadzie? Dajcie spokoj. :-)
Moim zdaniem powinienes zapomniec o sprawie. Pozdrawiam, LB
|
|