|
Pomozcie 30000zl po konczacej sie 12 letniej dzialalnosci |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam po 12 latach dzialalnosci - (zaczolem w wieku 18lat ) zatrudnianiu ludzi ,placeniu podatkow i setek kontroli (ktore nic wiekszego nie wykazaly) mam dosc ,mowie pas, wypalilem sie ,koncze .tylko co dalej noi te prz....te zobowiazania -reanimujac firme wyczyscilem sie totalnie .wykorzystalem chyba wszystkie opcje ---kiedys taka got nic wielkiego0 dzis kosmos POMOZCIE doradzcie dzieki
ale o co chodzi, bo nie zajażyłem... potrzebujesz 30000 żeby biznes dalej sie kręcił? czy co?
W tym biznesie swoje zarobilem i swoje utopilem .Ciezko zebrac sie z nowym biznesem jak jestes w patowej sytuacji .Co do kasy to nie chodzi o to ze ktos ja wylozy a ja zostane jego ..........
Napisałeś coś, ale konkretnie to czego od nas forumowiczów oczekujesz?
Przepraszam ale co jest dla was niezrozumiale? -ze zwrocilem sie do forumowiczow o rade ,jakas podpowiec co do opcji wyjscia z sytuacji-moze poparte swoim doswiadczeniem .Owszem sa firmy,instytucje ktore niby ci pomoga tylko jakim kosztem .nnnnnnigdy nie wyciagalem reki po Nic, Jezeli mozecie to doradzcie i tyle Max za pol roku i tak bede stal na nogach i to napewno swoich .Napewno Uczciwie---
Tym co rzuca podpowiedz jak to zrobic wczesniej z gory DZIEKI.
Chyba koledze chodzi zeby zdobyc 30tys aby splacic zobowiazania i zakonczyc dotychczasowa dzialalnosc,tak ja to zrozumialem...
No chyba nie chodzi o to że zarobił przez 12 lat 30,000 :-)
Przy takich "pieniądzach" to ja osobiście wypaliłbym się już po miesiącu... A swoją drogą założyć własną firme w wieku 18 lat to naprawde piękny wyczyn
Napisz w końcu o co chodzi, bo na razie to jesteś jedyną osoba na tym forum, która wie na czym polega problem. Ja nie wiem i sadzę, że nikt nie wie. Zgadywanie nie jest nalepszą metodą pomocy.
|
|