|
Pomóżcie!!! Kredyt 8000 PLN!!! |
Pomóżcie!!! Kredyt 8000 PLN!!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Banki, lokaty, kredyty
‹ Kredyty
Autor
Wiadomość
Witam. Mam niespełna 21 lat. Pracuję od niedawna (nie minęło jeszcze 3 miesiące). Znalazlem się w takiej sytuacji, że potrzebuję jak najszybciej wziąść kredyt w kwocie 8000 PLN. Umowę mam podpisaną na 6 miesięcy, a kredyt chciałbym wziąść na 3 lata. Zarabiam około 1200 złotych netto miesięcznie, nie mam żadnych zobowiązań, nie utrzymuję rodziny, nie mam żadnych opłat (mieszkam u rodziców). Nigdy też nie brałem żadnego kredytu, ani nic na raty. Wiem, że w PKO BP jest taka oferta "max pożyczka, mini rata". Dzwoniłem i pani na infolinii powiedziała, że nie trzeba spełniać warunku "minimalny okres zatrunienia 3 miesiące". Czy jest gdziekolwiek możliwość uzyskania takiego kredytu, oprocentowanie narazie pomińmy (oprócz Providenta oczywiście)??? BARDZO PROSZĘ O POMOC!!!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomóżcie!!! Kredyt 8000 PLN!!!": - kredyt / pożyczka 8000 tysięcy gdzie radzicie?? - Budżet - 8000/10000tys. - dochud minimum 8000 tyś - Zeznanie PIT - 8000 zróżnych źródeł - klub w miejscowości 8000 tysięcznej
• Strona 1 z 1
|
|