Witam
Szukam pomysłu na działalność gospodarcza. I nie wiem co otowrzyć. Myśle o jakimś sklepie z ciuchami (myślalem o bazarze ale odradzają mi to). Mi się wydaje że jedzenie i ubrania to są produkty które schodzą w najwiekszych ilościach. Mogę mięć ok 40 tys zł. Myślałem także o wulkanizacji i sprzedaży opon, ale tego jest troche w moim mieście tak pewnie z 8 wulkanizatorów jak nie lepiej. Mieszkam w miejscowości w której jest ok 35 tys. mieszkańców. Jest tutaj wszystkiego pełno. Także myślałem o nie duzym klubie. Dyskoteki itp., ale narazie nie bedzię mnie stać ma to jak także na sport pub tego nie ma u mnie w mieście. Taka ala dyskoteka jest jedna mówie ala bo jest strasznie mała. Takiego prawdziwego klubu nie ma. Nie ma także czegośtakiego jak piwko pod parasolami (pod dwoma barami są wstawine ppo 3 parasole) Myślalem zeby takie parasole otworzyć tuż w centrum miasta przy fontannie kręci się tam codziennie mnóstwo ludzi. Dałbym tam piwo jakies fast foody lody włoskie itp i grała by jakaś muzyka nie ma tam za dużo miejsca i nie wiem czy urząd miasta wydał by na to zgode ale jest to tylko praca na wakacje praktycznie.
Prosze pomózcie mi coś wybrać, dajcie moze jakieś inne pomysły co by przyniosły dochód w moim mieście.
prosze o porady i opinie.
Pozdrawiam