Przedstawiamy Państwu najciekawsze wypowiedzi osób, które uczestniczyły w Forum Przedsiębiorczości
"Odkąd poznałam podejście do pieniędzy jakie propaguje firma Novision,zmieniłam swój stosunek do tych spraw. Żyje mi się o wiele łatwiej ze świadomością, że zabezpieczam swoją przyszłość. Szkoda tylko, że tak późno zrozumiałam sens szkoleń tej firmy, ale jak to mówią lepiej późno niż wcale, mam jednak nadzieje, że mam szanse jeszcze nadrobić stracony czas. Myślę, że każdy człowiek powinien mieć szansę poznać nieco inne myślenie o pieniądzach, pracy i szczęściu w życiu, dlatego polecam każdemu, aby wybrał się choćby na Forum Przedsiębiorczości i tak naprawdę głęboko się zastanowił nad swoim dotychczasowym życiem z punktu finansowego"
Pozdrawiam
Nauczycielka z Nowego Sącza
"Zawsze chciałem zostać niezależny finansowo, jednak tak naprawdę nie wiedziałem co się kryje za tymi słowami. Teraz już wiem jakie zasady mam stosować aby osiągnąć niezależność. Muszę też koniecznie podzielić się ze znajomymi tą informacją aby także oni mogli odnieść sukces w biznesie."
Robert z Krakowa, właściciel agencji reklamowej
"Do tej pory lokowałem moje pieniądze w bankach lub obligacjach. Wydawało mi się, że to najlepsze formy lokowania pieniędzy. Niestety myliłem się. Mogę już dziś żyć z odsetek lokując oszczędności na 12 % rocznie. To jest to czego szukałem ."
Stomatolog z Krakowa
"Do tej pory własna działalność gospodarcza wydawała mi się abstrakcją. Nie miałam kapitału, umiejętności, doświadczenia. Wszyscy z mojej rodziny pracowali na etatach. Po forum jestem pełna optymizmu, wiem, że przedsiębioczości można się nauczyć. Wcale nie trzeba mieć bogatych rodziców, aby zaistnieć w biznesie "
Katarzyna z Tarnowa
"Od dwóch lat prowadzimy firmę budowlaną. Już wiemy dlaczego tak mało się dorobiliśmy i dlaczego mamy tyle długów. Na forum uświadomiliśmy sobie jak się tego pozbyć i jak właściwie obchodzić się z pieniędzmi aby przyniosły odpowiednie zyski."
Anna i Paweł z Rzeszowa
"Przyszłam tutaj aby zrobić reportaż o forum, jednak dużo się dowiedziałam. Nie mam pojęcia o oszczędzaniu i lokowaniu pieniędzy bo kasę zawsze trzymałam w banku. No i myślę, jaka byłam głupia! Teraz na pewno zapędzę swoje pieniądze do roboty!"
Agnieszka, dziennikarka radiowa
"Chyba przestanę słuchać rodziców. Ciągle każą mi się uczyć żebym miał dobrą pracę. Na forum nabrałem pewności siebie. Doszedłem do wniosku, że w tym kraju można dużo osiągnąć nie koniecznie pracując na etacie"
Marek, student ekonomii z Nowego Sącza
"Jestem na działalności gospodarczej. Ostatnio moja żona ma wciąż do mnie pretensje gdyż coraz więcej pracuje i mam coraz mniej wolnego czasu dla rodziny. Tutaj dowiedziałem się jak mogę to zmienić"
Jurek, agent ubezpieczeniowy z Nowego Targu
"Spotkałem się wcześniej z tą tematyką czytając książki Kiyosakiego i Schaffera. Widzę, że prowadzący wie o czym mówi. Nie sądziłem, że w Naszym kraju są takie możliwości budowania własnej niezależności "
Paweł z Kielc
"Jestem pod wrażeniem. Patrząc na prowadzącego młodego człowieka, chyba 28 lat, który startował od zera i osiągnął tak wiele. Zrozumiałem, że każdy ma szansę osiągnąć sukces, musi tylko chcieć ."
Piotr z Krakowa
" Jestem chirurgiem. Nie mam czasu zajmować się moimi finansami. Cieszę się, że poznałem rozwiązania dzięki którym mogę spać spokojnie a pomimo to moje pięniądze będą dobrze pracowały. "
Lekarz z Wrocławia