|
Pomysł na biznes dla miasta 50 tys.ludzi |
Pomysł na biznes dla miasta 50 tys.ludzi
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
jestem z miasta ok 50 tys. ludzi wymyśliłem sobie biznesik tzn. w naszym mieście nie ma izby wytrzeżwień ale nie wiem czy można otwierać prywatne takie placówki? nie wiem jak to wszystko jeszcze zorganizować jeszcze z nikim nie rozmawiałem na ten temat ,nie mam dojścia do osoby która by mnie upewniła że to jest możliwe do zrealizowania przez osobe prywatną
lol ty chyba zartujesz
Izabela Wawrzeń, ja też o tym myślałem
Przejrzałem kilkanaście izb wytrzeźwień i niestety wszystkie są komunalne
w Lublinie tez podobno nie ma izby.. :)
Jedna nocka w takim hotelu kosztuje stówkę z groszami. Biznes dobry ale raczej nierealny...
U mnie w mieście to najdroższy hotel, 300 ileś złotych i 84 grosze ;)
No No fajny pomysł. U mnie też nie ma izby nocka ponad 100zł od osoby nie musi to być ***** hotel ale są inne koszty typu lekarz budynek musi być odpowiednio zabezpieczony i spełniać normy sanitarne i bezpieczeństwa ale czy da się to załatwić???? chodzi mi o stosowne zezwolenia do tego typu działalności. Są prywatne kliniki ale czy da się założyć prywatną izbę?? jak ktoś ma jakieś pojęcie na ten temat proszę o wypowiedź.
nie wiem jak tam kwestia prawna jeśli chodzi o prywatną wytrzeźwialnię :))))) ale to nie ważne bo problem polega na tym że około 60 procent klientów tejże izby nie śmierdzi groszem LUB PRACUJE NA SZARO CZYLI NIE MA POTWIERDZONYCH DOCHODÓW i trzeba się z nimi sądzić :( mam znajomego w policji i oni wożą na izbę każdego jak leci, czy to z interwencji czy to że ktoś zgłosił pijanego śpiocha na ławce! Policja robi tak dlatego że MUSI bo nie mogą odwieźć pijaka do domu bo jeżeli coś mu się stanie to oni są wtedy obarczani winą! Też już o tym myślałem bo w mojej miejscowości i nawet sąsiedniej miejscowości nie ma izby wytrzeźwień, ale wziąwszy pod uwagę fakt, że np na 100 klientów 50 będzie nie wypłacalnych to dałem sobie spokój :)
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysł na biznes dla miasta 50 tys.ludzi": - Pomysł na biznes w centrum miasta - Pomysł na biznes ( najlepiej dla ludzi z Podkarpacia ) - Oddam pomysł na biznes dla ludzi mieszkających na wsi. - Pomysł na biznes dla ludzi z wiedzą i umiejętnościami Wejdź - Pomysł dla Ludzi z SZCZECINA
• Strona 1 z 1
|
|