|
Pomysł na biznes dla studenta. |
|
Strona główna forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
Autor
Wiadomość
Witam, dysponuje kapitałem niewielkim w wysokosci ok 3-5tys zł chciałbym rozpocząc jakaś działalność chodź wiem, że to bedzie trudne. Mieszkam w dużym miście ponad 400tys. mieszkańców. Głównie przeważają studencji gdyż miasto ma wiele uczelni. Sam też jestem studentem pierwszego roku prawa. Chęci i zapał mam lecz pomysłów zero. Wcześniej myślalem o firmie doradczej tzn finanse, bankowość, zarządzenie itp.Lecz do tego potrzeban jest wiedza którą moge zacząc wykorzystywac dopiero po studiach i odpowiednich kursach. Lecz chciałbym na czas studiów coś rozkręcic macie jakies ciekawe propozycjie? Chętnie wszystkie rozważe i z góry dziekuje wyszystkim, którzy racżą odpowiedziec na mój post.
Witaj.Ja sprowadziłem auto z niemiec za 5tys a tu sprzedalem za 8tys.Mozna tak w kołko lecz to nic pewnego.Niewiadomo jak sie potoczy trzeba łapac okazje i znac sie w papierach.Pociesze cie ja mam 15tys i mam ten sam problem co ty.
Juz tak zrobiłem dokładnie tak jak piszesz kupilem za 5100 troche pracy w niego włożyłem w wiekszości kosmetyka i usuwanie rys oraz naprawa klimy i radia i samochód sprzedał sie na pniu za 8700. Ale to troche zachodu z załatwianiem formalności a pozatym mieszkam w Lublinie wiec mam kawał drogi do naszej zachodniej granicy.
|
|