|
Pomysł na biznes i Ty |
Pomysł na biznes i Ty
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Mozesz miec pomysł mozesz miec pieniadze na realizacje ale jesli sam nie bedziesz zorganizowany i nie bedziesz przewidywalny upadniesz!!! nasze zycie to zmiany cywilizacja to jedna wielka zmiana jesli nie bedziemy sie przystosowywac to nie przetrwamy. wielu z nas ma pieniadze na biznes a wielu ich nie ma ale chce dawac prace niz sami pracowac to jest oczywiste. dlatego sadze ze MLM jest swietny jesli wspolpracuje sie z dobra firma i jesli samemu jest sie do tego przygotowanym mlm mozna zarabiac duzo pieniedzy i miec duzo wolnego czasu ale jesli sami sie nie wezniemy za siebie to nie wyszkolimy swoich dystrybutorow odpowiednio a wtedy nasza siec upadnie. jestem człowiekiem szkolonym przez switnego faceta ktory juz zarabia bardzo duze pieniadze i z pokora ucze sie wszystkiego od niego efekt jest taki ze w ciagu dwoch tygodni od zera zarobiłem 1700 zł a to dopiero poczatek juz zaczynam wspolpracowac z dwoma osobami ktore tez szkoli moj opiekun ale oni juz naleza do mnie i to jest swietnie jesli poczatek dobrze wykonam to juz cała struktura bedzie bardzo trwała i bedzie miała odpowiedni obrot zeby kazdy był zadowolony.dlatego jesli ktos z was jest w MLM to niech pamieta ze pierwszy krok jest najwazniejszy i najtrudniejszy. P.S jak ktos jest zainteresowany wspołpraca to niech napisze do mnie... pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysł na biznes i Ty": - Pomysł na biznes - kilka uwag - dyskusja czym jest pomysł - E Biznes pomysł na biznes zwiazany z sklepami internetowymi - Zainwestujem w poważny biznes / pomysł na biznes - Pomysł na biznes [ specyficzna branża e-biznes ] - SUPER POMYSŁ "Pomysł na biznes" REKLAMA
• Strona 1 z 1
|
|