Jezeli masz pomysl na biznes w Anglii i chcesz go z kims rozwinac ( moze myslisz o zalozeniu spolki??? ) daj znac.
Jestem osoba zdeterminowana zeby robic cos swojego. Jezeli masz idee, cos co bedzie mozliwe do realizacji daj znac.
Pozdrawiam.
|
Pomysl na biznes miedzy Anglia a Polska |
Pomysl na biznes miedzy Anglia a Polska
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Jezeli masz pomysl na biznes w Anglii i chcesz go z kims rozwinac ( moze myslisz o zalozeniu spolki??? ) daj znac.
Jestem osoba zdeterminowana zeby robic cos swojego. Jezeli masz idee, cos co bedzie mozliwe do realizacji daj znac. Pozdrawiam.
Chris Polkino,
Sprawdz wiadomosc na skrzynce
Witam! jestem zainteresowany sprowadzaniem aut z angli na czesci i do przekładki... orientujesz sie w tym temacie??
idee mam ale kapital by sie przydal...daj znac co i jak
odnosnie sprowadzania aut to znam sie na autach i wiem gdzie kupic trupy w anglii
sa i inne pomysly motoryzacyjne... czekam na kontakty
napisz na email
napisz na email
Witam mam pewien pomysł na interes, ludzi zainteresowanych proszę o kontakt.
Witam mam pomysł ex portu do angli płyt gipsowych styropianu posiadam własny transport czy ktoś się orientuje w cenach w angli takich materiałów
Płyta gipsowo- kartonowa zwykła 12.5 mm - ok 5.4 funta za sztukę.
Styropian w zależności od twardości 55 - 75 funtów za 1m3
A kolego masz orientacje jak z zapotrzebowaniem na styropian jest do dobry rynek na ten materiał kupują wo-gule Anglicy styropian jak to wygląda
Ceny jakie podałem są cenami dla klienta kupującego niewielkie ilości. Firmy budowlane i remontowe zaopatrujące się regularnie mają zniżki.
Nie chciałbym wprowadzać w błąd, bo pracuję i działam w innej branży ale wydaję mi się że na styropian nie ma wielkiego zbytu z tego powodu że nie robi się elewacji styropianowych tak jak w Polsce. Do ociepleń murów i stropów raczej używa się wełny mineralnej. Ale powtarzam są to jedynie moje własne obserwacje i doświadczenia, lepiej aby wypowiedział się ktoś pracujący w tej dziedzinie.
Sprawdź również podobne tematy:
- Biznes miedzy Australia a Polską?
- Pomysł na biznes Anglia - Polska - POLSKA- ANGLIA ANGLIA-POLSKA IMPORT EXPORT - Transport Anglia-Polska-Anglia - Osób poruszających się między USA a Polską - Handel między Ukrainą a Polską??? - Jak znalesc dobra firme kurierska miedzy USA a Polska - Anglia-Polska - Transport Polska-Anglia Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|