|
Pomysł na Biznes - strona 39 |
Pomysł na Biznes
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Posiadam budynek 150m2 i interesuje mnie co jest potzrbne do produkcji pieczarki jakie maszyny i wogole wszystko. Jaki by byl kosz załozenia takiego czegoś
hej! mam prośbę do was. mam 21 lat i jestem osoba bezrobotna mieszkam w Zamościu (70 tys. mieszkańców) gdzie jest bardzo ciężko o pracę...Dlatego tez zastanawiam się nad otworzeniem jakiejś działalności gospodarczej. Czy macie jakieś pomysły co mogłoby wypalić w moim mieście? proszę o pomoc :) pozdrawiam :)
jestem Twoim rówieśnikiem i jestem w takiej samej sytuacji jak Ty ;) zastanów się co lubisz robić i na czym się znasz.
gdybym mogła robić to co lubię to najprawdopodobniej załozyła bym jekiś prywatny złobek albo przedszkole... lacz brak mi funduszy na taką działalność....
Może marketing sieciowy ? Niskie koszty wejścia , szybko można odzyskać wkład no i przy odrobinie szczęścia i pracy można zarabiać dobre pieniądze.
a na czym to polega??
Witam,
Jestem z Leszna (wlkp). Jestem osobą bezrobotną z możliwością uzyskania dotacji z PUP. Chcę założyć własną DG. Szukam wspólnika, który myśli o biznesie na poważnie. Mam kilka pomysłów. Dodam, że jestem wykształcony i doświadczony w sferze bankowości, finansów, ale z uwagi na szerokie zainteresowania sfera potencjalnej działalności w moim wypadku jest szeroka.
Witam, poszukuje osoby która jest w stanie zainwestować. Prowadzę swój biznes, mam w tym co robię doświadczenie zaczynałem od zera, wszystko inwestowałem w budowanie marki, ma ona w tej chwili swoją niedużą pozycje na rynku, poszukuję osoby która chciała by zainwestować i przyczynić się z tym do zbudowania mocnej pozycji na Polskim rynku. Marka odzieżowa, nie zdradzam nazwy w tej chwili. Inwestycja to minimum 80 tyś zasada franczyzna, budowanie sieci sklepów w największych miastach w Polsce. Wszystko mam przygotowane pod budowę sieci z zakresu marketingu wyglądu sieci, ewentualnej konkurencji. Zainteresowane osoby proszę o kontakt, Pozdrawiam
Powtórze się aczkolwiek nie do końca ; )...
A dlaczeogo większość z szanownych Panów, którzy publikują na forum w przeróżnych kategoriach nie chce być/produkować jedynie części końcowego produktu. Dlaczego większość ma przed oczami jedynie produkt końcowy ? Znane są historie ludzi, którzy produkowali rzeczy, które były jedynie częściami skladowymi ale produkowane w duzych ilosciach przyniosły im duże zyski. Takie to sobie bajanie..
Witam. Mam do zaoferowania drewno i tatrcica w exporcie z Ukrainy do Polski ( i nie tylko).
Posiadam swój transport i tartak. Proszę o kontakt ewentualnych odbiorców. Mam Pomysł na biznes w kraju. Otwarcia skladu drewna
Szanowni Państwo!
Niebawem wchodzimy do Polski jako oddział włoskiego producenta automatów sprzedających. Nasza siedziba będzie mieścić się w Warszawie. W swojej ofercie będziemy posiadać automaty do kawy, automaty sprzedające przekąski, napoje i inne. Oprócz produktów zaawansowanych technologicznie będziemy oferować także serwis. Nasze produkty będziemy oferować bezpośrednio do Klienta oraz poprzez naszych Partnerów. Każdy Klient oraz Partner otrzyma fachową obsługę zarówno handlową jak i techniczną. Nasi autoryzowani Partnerze otrzymają liczne szkolenia i informację od firmy. Jeżeli chcesz zakupić oferowaną przez nas maszynę bądź wejść we współpracę jako autoryzowany Partner włoskiego producenta automatów sprzedających - skontaktuj się już teraz!. Niebawem kolejne informację na nasz temat. Pozdrawiam.
Dużo pomysłów tylko większość taka, że "ktoś"musi coś zrobić, wyłożyć kasę itd...
Hehe, normalna sprawa;) Nikt nie tworzy biznesu bez kasy;) Ale zaznaczam, że większość firm bierze takowe maszyny w leasing.
Pozdrawiam
witam
mieszkam w okolo 15 tys. miescie. mam taki oto pomysl zalozyc bar- pierogi, nalesniki, kopytka-polskie proste jedzenie z dowozem do domu, zakladem pracy. w miescie nie ma czegos takiego, 2 pizzerie, 2 kebabownie i jeden smierdzacy peerlowski bar. czy ktos z was mial lub ma taki biznes i co o nim sadzicie?
Biznesu z jedzeniem wprawdzie nie mam ale myślę że to dobry pomysł . Jeśli będą rzeczywiście dobre, świeże posiłki w przystępnych cenach to klienci zawsze będą. Sam mam taki swój ulubiony bar do którego wstępuję gdy jestem w pobliżu i zawsze muszę czekać kilka minut w kolejce.
Sprawdź również podobne tematy:
- Pomysł na biznes - kilka uwag - dyskusja czym jest pomysł
- E Biznes pomysł na biznes zwiazany z sklepami internetowymi - Pomysł na biznes [ specyficzna branża e-biznes ] - Zainwestujem w poważny biznes / pomysł na biznes - Czy "pomysł" na biznes to napewno dobry pomysł? - SUPER POMYSŁ "Pomysł na biznes" REKLAMA - Pomysł to pomysł na biznes - Pomysł na 1 biznes - Pomysł na biznes na wsi Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|