|
Pomysł na biznes z inwestycją zwrotu - zostań producentem - strona 2 |
Pomysł na biznes z inwestycją zwrotu - zostań producentem
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
3 miejca zostały. Pisać!
A łyżka ... !:)
W sprawie produkcji gier czekam tu do końca tygodnia i lecze szukać pozostałem 3 gdzie indziej, więc okazja się nie powtórzy!
;) jeszcze 3 chętnych!
Pozostało 1 miejsce i startujemy!
Dziś zamykamy listę chętnych! Ostatnia osoba poszukiwana do wspólnej inwestycji. W projekcie bierze udział 5 firm i 4 osoby fizyczne!
Napewno CI którzy się w tym wybiją inwidualnie będa odkupywać licencję innych jeżeli tym się nie powiedzie i napewno za kwotę większą niż 500zł za grę. Więc pewny zysk bez strat!
HEhehe , ja dostawałem bana za 1 post w którym(było brzydkie słowo np. zajebiś*ie) wyrażałem swoją opinie na jakiś temat , Ty masz ich już 53 (spamu) i jescze tu cie trzymają .
A wiesz co mnie to tu? Podziękował bym za bana bo niestety widzę wiekszośc tu bezmózgowców niż ludzi z wiedzą.
Najlepsze jest to że piszą na PW, a potem temat się urywa czyli ludzie z miękkimi jajami. Jak bym wiedział że tu taka lipa to bym wcale się nie rejestrował. Na innym forum idzie lepiej iż już znalazłem większość chętnych, a tu dziecinada i ludzie co szukają plan biznesów ale tak aby zarobic, ukrasc komus biznes i sie nie narobić więc w tym fakcie jestem za ACTA by takich złodziejów biznesu karać!
ACTA nic nie zmienia , po prostu będą przestrzegac prawo które jest . A po 2 to komu chce sie twoje posty czytać jak piszesz 10 postów jeden pod drugim jak jakiś "dzikus"
Dziś zamykamy listę,,, jest nas już 9 w tym kilka firm.
Pisz na gg: 13372788
Poważny biznesmen chyba podaje nr telefonu (chyba że jeszcze nie miał mutacji)
Jest jeszcze jedno miejsce gdyż zwiększyliśmy nabór :) Pisać na powyższe gg.
interesują nas osoby jakie interesowały się grami i chciały by takie gry prowadzić a nie tylko sprzedawać je w licencjach.
Gra bilard na dniach będzie już w fazie testowania ... zapraszam osoby zainteresowane zakupem licencji na własność...
Masz pytania pisz: gg 13372788
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysł na biznes z inwestycją zwrotu - zostań producentem - strona 2": - ZOSTAŃ PRODUCENTEM BIELIZNY NOCNEJ ! - Super pomysł na biznes, wysoka stopa zwrotu + 0 podatku - Inwestycja 50 tys. zł - 200% zwrotu - inwestycja 10 i 50 tys. zł 200% zwrotu z kapitału - inwestycja 50 tys. zł - gwarantowane 200% zwrotu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|