Witam Państwa serdecznie...
Mam pewien pomysł na dorobienie do pensji i współpracę--W związku z tym poszukuję osób z terenu całego kraju,które z racji wykonywanego zawodu przebywają na co dzień w wielu mieszkaniach u różnych osób lub też z powodu specyfiki wykonywanej pracy mają kontakt"w drzwiach" z wieloma osobami dziennie.Myślę o osobach przeprowadzających w wielu mieszkaniach dziennie różne pomiary,naprawy itp....również o kurierach dostarczających przesyłki do wielu biur i mieszkań co dzień oraz o np.listonoszach...
Osoby pracujące w takich warunkach,które są zainteresowane dodatkową kasą-poproszę o kontakt na pw.Poproszę o krótką informację na temat charakteru wykonywanej pracy oraz numer tel.W odpowiedzi podam szczegóły i na czym miała by ta dodatkowa praca polegać.Generalnie chodzi tu o krótką,w dwóch,trzech zdaniach,prezentację pewnej oferty i zostawienie osobom zainteresowanym materiałów informacyjnych do wglądu---przy okazji wykonywanej przez Państwa codziennej pracy.
Warunki do przedyskutowania,ogólnie jednak wygląda to tak,że nie wnoszą Państwo żadnego wkładu finansowego,wykonują Państwo 50% pracy--reszta pracy którą trzeba wykonać należy do mnie--otrzymując 50% z zysku,oczywiście po odliczeniu moich kosztów.
Zainteresowane osoby poproszę o kontakt.Pozdrawiam i do usłyszenia...