Wiec tak kapital jest lokal jest ale pomyslu brak dodam ze miasto okolo 22tys :D
Pozdrawiam
|
Pomysl na dzialalnosc |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Wiec tak kapital jest lokal jest ale pomyslu brak dodam ze miasto okolo 22tys :D
Pozdrawiam
Cześć. Ja mam pomysł na biznes i w sumie wszystko juz jest przygotowane ale brak mi kasy na rozpoczęcie biznesu. Planowany początek to połowa marca przyszłego roku ale kasę trzeba zainwestować już od stycznia - większość to reklama. Jeżeli jesteś zainteresowany to czekam na maila, kontakt przez GG, tlen lub telefon 0 506 623 605 - Damian. Telefon jednak po godzinie 18.Dzięki. Damian
witam. mam pomysł na biznes tylko nie mam lokalu. prosze o kontakt na maila jesli jestes zainteresowany: boziu@poczta.pl
Co to za bisness ?? Moze wejde do spolki
napisz z kad jestes i ile trzeba wylozyc. ja mam kase i chetnie zainwestuje.
Bez wielkich nakładów możesz zająć się z nami dystrybucją filtrów KB-1.
:lol: Działam w kujawsko-pomorskim i pomorskim pphu.ekoopal@neostrada.pl pozdrawiam
Możesz też wejśc na jakąś storne o franczyzie.Min. kwota inwestycji we fraczyzie to 1000zł
Ja też mam pomysł na Biznes. Jestem z Rzeszowa i marzę o otwarciu większego salonu odnowy biologicznej, ale zawsze brakowało mi kasy na takie działania. Podobno jest na tym niezły interes . Dokładnie chodzi o solarium, sauna, itd.
|
|