|
Pomysl na działke 600m.kw. przy 30tys osiedlu... |
Pomysl na działke 600m.kw. przy 30tys osiedlu...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich Od dluzszego marzy mi sie swoj biznes,pracuje obecnie w Uk i za zaoszczedzone pieniadze kupilem 400m kw. działke przy duzym osiedlu po okazyjnej cenie wkrotce zamierzam dokupic kolejny kawałek, bedzie to wtedy działka o łacznej powieszchni 600m kw.wiem ze to nie duzo ale lokalizacja jest dobra moim zdaniem.Docelowo myslalem nad postawieniem hali magazynowej pod wynajem dla jakiejs firmy,wiem ze firmy szukaja takich powieszchni.niestety koszty sa dosc wysokie mysle ze ponizej 100tys na taka hale nie ma szans,ja przynajmniej nie dysponuje taka gotowka w tej chwili.Czy podpowiecie jak mozna wygenerowac powiedzmy 5 tys mies lub wiecej ,majac dzialke i 30 tys zl w tym momencie.Czy to malo realne..dziekuje i pozdrawiam
Możesz pomyśleć nad ogródkiem piwnym na czas letni- może jakaś muzyczka na żywo do tego podczas weekendów.
Jak trochę zarobisz, możesz postawić mały market. Ludzie lubią sklepy blisko ich miejsca zamieszkania, a najlepiej takie, gdzie sami mogą wybrać towar. I wiele jeszcze innych możliwości :) Powodzenia :)
Witam Cię
Mam dla Ciebie konkretny pomysł... minimalny wkład finansowy, pewne zyski... napisz do mnie na gg:6499074 lub skontaktuj sie mailem olonor [at] o2-pl Myśl ze mój pomysł mógłby Ci sie z pewnością sposobać... PS. od dzis każ do siebie mówić panie Kierowniku :D
panie kierowniku wyslalem panu maila i niech mnie pan milo zaskoczy ;-}
co do tego magazynu koło soedla, to weź się najpierw dowiedz, czy aby na pewno bedziesz mógł postawić tam magazyn, bo moze być cieżko
w najgorszym wypadku za jakiś czas sprzedasz te działki z konkretnym zyskiem, ale na to się nie spiesz , jeśli chcesz na ziemi zarobić
- nowoczena powieszchnia magazynowa z biurem to takie ciche marzenie, orientowalem sie jakie sa ceny za matr kw.i plus minus wychodzi ok 8-15zl za pow.magazynowa a za biuro 20zl lub wiecej od metra ale to wszystko jest zalezne od lokalizaji i standardu lokalu,majac spora hale np.300-500m kw.z nowoczesnym biurem mozna uzyskac calkem fajna kwote.Jedyna przeszkoda jest koszt postawienia hali, mysle tu o lekkiej nowoczesnej konstrukcji bo jesli chodzi o firmy to jestem pewien ze chetnych firm na rynku szukajacych pomieszczen z biurami nie brakuje.A co do sprzedazy jak mowiles jasne ze moglbym juz sprzedac to z calkiem fajnym zyskiem ale nie chce tego robic bynajmniej teraz, bo sam intensywnie mysle co jescze moglbym zrobic ciekawego i licze na kolejne fajne i ciekawe posty ;-}dziekuje i pozdrawiam
-ten pomysl z marketem jest calkem fajny ale powiem Ci ze myslalem nad czyms innym,mianowicie kiedy wkrotce dokupie kolejny kawalek ukaldanki [mam na mysli kolejny kawalek dzialki bo jest ich jescze kilka po 200,300 metr kazdy ktore ze soba granicza i tworza jedna calosc] w momencie powieksznia terenu dogadac sie z jakas siecia typu np:Tesko czy leviatan mogliby byc zainteresowani poniewaz oni tez szukaja ternow pod swoje sklepy i co najwazniejsze sami je stawiaja.W gre wchodziolby oczywisie male tesko expres lub podobne sklepy bo wiadomo ze teren nie jest mega wielki, cos takiego to piekna sprawa bo po pozytywnym podpisaniu umowy dzierzawisz im teren na kilka lat i mozesz dalej sie rozwijac w biznesie, korzystajac z dochodu ktory nie ogranicza cie czasowo i to jest piekne!!!dziekuje i pozdrawiam Marcin
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysl na działke 600m.kw. przy 30tys osiedlu...": - Pomysl na lokal w nie duzym miasteczku (30tys mieszkancow) - Lokal przy dużym osiedlu - posiada działkę przy drodzęmiedzykrajowej - Mam działkę przy drodze krajowej i 15 tys zl.Co proponujecie - Posiadam działkę przy trasie wylotowej z Warszamy na Terespo
• Strona 1 z 1
|
|