|
Pomysl na interes |
Pomysl na interes
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Witam mam pytanie do was wszystkich.Co mozna zrobic z kwota 60 000 pln w Polsce zeby zarobic.Czekam na wasze pomysly.Jednoczesnie zaznaczam,ze nie chodzi mi o podpowiedzi typu "przelej je na moje konto" lub "daj je mi".Interesuja mnie konkretne pomysly.Pozdrawiam was goraco.
1) Nie ten dział 2) Jak długo tu jestem to jeszcze nikt dobrego pomysłu od tak nie dostał. Można to wytłumaczyć logicznie: albo samemu chce się na nim zarobić, albo chce się go sprzedać. Radzę więc pomyśleć samemu.
Powiedz cos wiecej, mieszkasz w duzym miewscie, czy na wsi? Jakie masz zainteresowania, co najbardziej bys chcial robic?
Na tym forum sa setki dobrych pomyslow, tylko jest jeden problem, wiekszosc z tych pomyslow juz funkcjonuje.... Ale jak ktos nie boi sie ryzyka, i konkurencji to moze jakis fajny biznes podlapac...
witam.
a jeżeli podziele sie pomysłem gdzie bedziesz mogł zachować załe 60 000 , a zainwestowac bedzei trzeba czas, ktory jest duzo duzo bardziej wartosciowszy? pozdrawiam
info na priw
zainwestuj w pożyczki społecznościowe.
Zorganizuj konkurs na przedsiębiorczość internetową dla studentów lub coś podobnego, jako nagroda twoje 60 000 zł i bierzesz 51% udziałów. Dzięki temu dużo pomysłu otrzymasz i ludzi do współpracy
Moim zdanie zainwestój w coś calorocznego i coś co ludzie potrzebują na codzień.Obserwuję to forum od roku i tak na dobrą sprawę to każdy by chcial zainwestować 40-60tyś. i prosperować w tym chorym kraju.Móglbym przedstawić trochę pomysów ale nie nie wiem jaki temat Ciebie interesuje
A co potrafisz i umiesz robić? Czym się interesujesz?
Nie jest to latwe.Jeżeli chodzi o mnie to na początku uprawielem truskawki na wlasnym polu,potem zaczelem sprowadzać auta z niemiec i nauczylem się je naprawiać(blacha lakier) zresztą jak prawie cala polska handlowala autami.Potem bawilem się w produkcję ram blacharskich,docieplanie budynków,ślusarke,ploty drewniane i chyba jeszcze kilka innych tematów.Na dzień dzisiejszy to stawialbym na male zarobki ale przynajmniej codziennie.Nie może tak być żeby coś zrobić a potem bujać się z tym na allegro. Moje typy to: samochód do wywozu szamba(pewnie trochę śmierdzący interes ale pieniądze nie śmierdzą a ludzie zawsze będą robić pewne sprawy fizjologiczne). Mala piekarnia,nawet ta najmniejsza ale z dobrym pieczywem. Uslugi podnośnikiem koszowym( naprawa rynien,usówanie sopli w zimie).Dzisiaj nie mam czasu pisać ale się odezwe.
Witam!
Mam pomysł - więcej napiszę na PW. Pozdrawiam
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysl na interes": - Pomysl na interes, budynek ok. ~ 150m ... - Interes na wsi - 100% interes - interes. - INTERES - na wsi
• Strona 1 z 1
|
|