|
Pomysł na nazwe sklepu ze skórą dekoracyjną |
Pomysł na nazwe sklepu ze skórą dekoracyjną
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
otwieram sklep ze skórą dekoracyjną i artykułami wełnianymi,niemam pojęcia jaka nazwa będzie najlepsza.może ktoś ma pomysł i mi podpowie
Skóra + wełna = "SKURWIEL" :-p ( sory za dowcip )
Chciałem napisać, iż u mnie powstał nowy sklep, i Pani dała nazwę postaci bajkowej którą wszyscy znają, wypaliło. Może więc coś bardzo znanego typu "SMERF" :-P. Jakaś nazwa, która od lat jest już zareklamowana :-). Nie wiem tylko jak mają się do tego prawa autorskie.... Pozdro
moze : włochata skóra?
nie to za długie włochatek ,kudłatek ,kędziorek ? to za dziecinne ( chociaz kędziorek to mi sie kojarzy z takim kawałem ...no nie na miejscu ) moze bardziej swiatowo no depilejszyn kajne depilation niente dephilathyone rozwojowy temat .... dla zartów
Skurwelnex ;)
Ale na troche bardziej powaznie to moze: Wild West Jack's Leather Skora Factory Anette's
Ogłoś konkurs ze skromną nagrodą, a pomysłów posypie się jak grochu z dziurawego worka.
Sprawdź również podobne tematy:
- Pomysł na nazwę sklepu tekstylnego...
- Pomyśł na nazwe sklepu z odzieżą - Pomysł na NAZWĘ firmy/sklepu oraz PROMOCJĘ? - Na jaką nazwę zmienić nazwę sklepu? - Konkurs na nazwę sklepu z odzieżą - Proszę o propozycję na nazwę sklepu internetowego - Pomysl na nazwę sklepu - branża biżuteryjna - Pomysł na nazwę pizzeri - Pomysł na nazwę firmy Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|