Witam
Posiadam rozważnie przemyślany pomysł. Myślę, że ma on szanse powodzenia. W skrócie chodzi o sprzedaż w bardzo atrakcyjnych cenach (Super-pharm, Rossmann są droższe) kosmetyków, perfum, odzieży, chemii i innych drobnych art przemysłowych importowanych. Mam kontakty w kilku trafionych miejscach, towar był wcześniej sprzedawany na allegro z dużym powodzeniem, jednakże chodzi o sprzedaż na większa skale i w inny sposób, a właściwie 2 sposoby, jeden jako sklep internetowy, drugi w formie zamawiania towaru od konsultantki. Na początek pragnę skupić się na rejonie Wielkopolski, dużo reklamy (mam kilka nowych w Polsce, a sprawdzonych pomysłów na reklamę), później powiększyć zasięg sprzedaży. Oczywiście sklep internetowy będzie obsługiwał klientów ze wszystkich regionów.
Ostatnie 6 lat spędziłam w rożnych krajach, stąd myśl o imporcie do nas tego, co tam jest tanie, tu niestety dość drogie. Znam języki obce, wiem również, jak skutecznie dotrzeć do grona interesujących nas klientów.
Co o tym sądzicie. Osobiście wierzę w duży sukces tego pomysłu, ale zależy mi na Waszym zdaniu.
Szukam również osób zainteresowanych udziałem w w/w temacie.
Pozdrawiam