|
pomysł na nowy serwis internetowy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
mam atrakcyjną domenę związaną z wypoczynkiem,a jest na tyle uniwersalna,że może być wykorzystana nie tylko jako baza noclegów,ale zawierać sporo innych,pożytecznych informacji.zdaję sobie sprawę,że konkurencja jest i starsza i mocniejsza i ma już swoich klientów.ciężko chyba będzie się przebić bez dobrego pomysłu i postawienia na pozycjonowanie.wstępnie pytałem kilka firm o koszt pozycjonowania,no i nie jest to tanie.a inaczej się raczej nie da wbić wysoko w wyszukiwarki.z oskryptowaniem nie ma problemu,czas także mam żeby się tym zająć.tylko,czy warto wogóle się za to zabierać?
to mit, o wysokich cenach za pozycjonowanie... firmy rzucajace bog wie jakie ceny za takie uslugi to zwykli naciagacze... Tworzac wlasna strone www (zakladam, ze chcesz ja sam zrobic, albo zlecic firmie) nalezy trzymac sie standardow co ma najwiekszy obecnie wplyw na pozycje... Nalezy zadbac o odpowiednia ilosc linkow zwrotnych do serwisu (rosnie page rank) i oczywiscie dobrze opisane meta tagi...
to wszystko mozna zrobic we wlasnym zakresie. jest to czasochlonne, ale ceny jakie proponuja firmy za te uslugi, sa bynajmniej smiesznie wysokie... pzdr
|
|