|
Pomysł na okres wakacji - strona 2 |
Pomysł na okres wakacji
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
wszystko ladnie, ale ile kosztuje domek? i jak go kupic? bo jakos nie widzialem ogloszen
widziałem oferte ale za dwa razy wiekszy niz by było potrzebny to wyjsciowa cena była 60tys, dużo moim zdaniem, ale taki do wynajmu to mysle ze za 30 tys by mozna kupic,
ja osobiscie przegladam duzo ogloszen jezeli chodzi o nieruchomosci, ale nie widzialem nigdzie tego typu oferty. domki w osrodkach sprzedaje sie przewaznie w drodze przetargu w waskim gronie ;-)
hmm ja znalazlem chyba na gratka.pl za bardzo sie jeszcze za tym nie rozgladalem, szukalem chyba z 10 minut i tak mi sie przypadkowo trafiło, ale jeszcze bede badał ten temat, mozliwe ze miedzy rodzinami to sprzedaja ale juz nie czesto, nie czesto poniewaz ma sie kogos drugiego w rodzinie co odkupi takie cos, np. z braku kasy,
jak bede znal jakies ceny to dam znac, a jakim mniej wiecej rejonem jestes zainteresowany, wojewodztwo podaj lub cos konkretniej, interesuje mnie jeszcze sprawa jak by tam wygladalo z wybudowaniem domku, do kogo te ziemie naleza zazwyczaj przy jeziorze, jak to kupic kwalek ziemi i dostac pozwolenia na budowe, czy to tak samo jak w zwyczajnym budownictwie, wybudowanie takiego domku czesto sa to 5 x 6 metrow nie kosztowało by chyba duzo. A wybodowac taki szeregowiec 5 domkow no i ladne sianko wpada.pzdr
czasami gminy sprzedaja w drodze przetargu ziemie z przeznaczeniem na rekreacje. jak domek jest do ilus tam metrow to nawet pozwolenia nie sa potrzebne.....
za takie pieniadze to lepiej kupic kawalerke ;-) ja ostatnio kupowalem dzialke rekreacyjna 1700 mkw za 6000 zl i to bylo juz drogo.
to tanio za taka duzą działkę, ale Ty chyba nie masz namyśli działki nad jeziorem ?
nie, dzialka nie jest nad jeziorem, ale w lesie, rekreacyjna, po siedlisku.
acha no to rozumiem, chociaz nie wiem czy by było duzo chetnych na wypoczynek tam, zeby zarobic z wynajmu, nad jeziorem to jest bardziej pewne.
Sprawdź również podobne tematy:
- Praca na okres wakacji (15 lat)
- Biżuteria srebrna - Leasing na okres wakacji - Kryzys!! dobry pomysł na ten okres?? - Co przywieźc z wakacji w Turcji aby dobrze sprzedać wPolsce? - Biznes na czas wakacji, mały wkład pewny zysk. - Biznes na czas wakacji, mały wkład pewny zysk. - Okres przedawnienia. - Okres po wakacyjny. - Okres gwaracji Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|