Mam pomysł na portal internetowy. Tylko mam taki problem że nie mam umiejętności i kwalifikacji żeby go stworzyć.
ale myślę że czegoś takiego brakuje w internecie. :)
|
Pomysl na portal |
Pomysl na portal
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mam pomysł na portal internetowy. Tylko mam taki problem że nie mam umiejętności i kwalifikacji żeby go stworzyć.
ale myślę że czegoś takiego brakuje w internecie. :)
No i...?
jESTEM niezmiernie ciekaw co to za pomysł...pogadaj z jakimś informatykiem, programistą oni ci pomogą tylko uważaj żeby nie podwędzili pomysłu...
dla ciekawostki: gość, który stworzył postal nasz-klasa.pl jest teraz milionerem ...popularnośc tego portalu sięga zenitu:PP pozdro
Coś więcej?
nie wiem jak mogę zabezpieczyć pomysł!! Rozmawiałem z kumplem co studiuje informatykę, posiedział że pomysł jest świetny tylko jeszcze nie umie takich rzeczy.
Chyba najpierw muszę schemat tego portalu napisać żeby móc komuś zaprezentować. Muszę sie przyłożyć. Mam pomysł ale brak umiejętności- w jaki sposób mogę na tym zarobić? proszę doradźcie!!!! mój mail wojtek-bicki@o2.pl
Witam,
jesli masz tylko pomysl to bedzie ciezko. Co moge doradzic? 1. zorganizuj troszke gotowki 2. dogadaj sie z kompetenta osoba i podpisz z nia cos w stylu NDA (np. notarialnie) na wykonanie projektu systemu i dopisz zalozenia biznesplanu (prawdopodobnie musialbys ten etap prac sfinansowac) 3. z gotowym bp i projektem systemu szukasz inwestora Tak czy siak bez elementarnego zaufania sie nie da. -- Pozdrawiam Jerry
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysl na portal": - Pomysl na portal - Pomysl na portal motoryzacyjny - Pomysl na biznes - portal internetowy - Nowy pomysl na portal spolecznosciowy - Portal internetowy - portal spolecznosciowy
• Strona 1 z 1
|
|