|
Pomysł na słodycze |
Pomysł na słodycze
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, chciałabym poznać Waszą opinię, czy warto inwestować w sklep z samymi słodyczami? Nie mam lokalu, mam tylko trochę gotówki, chęci do pracy i wizję własnego sklepu:P Moje "city" liczy ok 20.000 mieszkańców plus okoliczne wioski. Sklepów-marketów trochę mamy i są tam regały z słodkościami, ale chciałabym zrobić coś takiego naprawdę wypasionego, tylko boję się, że zostanę z tym sama (i będę musiała wszystko zjeść:D) Jakieś dobre rady? pozdrawiam:)
Moim zdaniem stanowczo zbyt małe miasto jak na tak mocno ukierunkowany sklep.
może nie sklep ale stoisko w jakimś hipermarkecie
dokładnie! żelki, czekoladki. Pamiętaj o ekskluzywnych klientach - wówczas opakowania dochodzą. I pomyśl o Słowacji, tam są szalenie tanie słodycze :)
hmmmm.......... hipermarketów to nie mamy...... Jest Kaufland, trzy Biedronki, Lidl i chyba Lewiatan czy coś takiego, wydaje mi się, że ciężko by było z takim "doklejeniem się"....... cóż, muszę coś dalej kombinować z słodkościami:)
co sie dzieje w tym kraju. 20 tys ludzi a tyle tego chłamu - czyt. biedronki. czy handel w takich miejscowościach jeszcze istnieje ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysł na słodycze": - Słodycze - słodycze - Słodycze - słodycze - Słodycze na woodstocku
• Strona 1 z 1
|
|