Witam.
Bede wdzieczny za pomysly na ulepszenie serwisu.
(a jest co ulepszac)
Jezeli macie jakies doswiadczenie w serwisach uslugowych w internecie
walcie śmiało....
http://www.zespoly.com
Pozdrawiam
|
Pomysl na ulepszenie serwisu ... |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam.
Bede wdzieczny za pomysly na ulepszenie serwisu. (a jest co ulepszac) Jezeli macie jakies doswiadczenie w serwisach uslugowych w internecie walcie śmiało.... http://www.zespoly.com Pozdrawiam
Witam,
co dokładnie chcesz osiągnąć poprzez ulepszenie serwisu. Chodzi o stronę wizualną, rozbudowanie oferty poprzez nowe lepsze teksty (zarządzanie treścią) czy może o promocje strony i dotarcie do większego grona internautów - potencjalnych Klientów? pozdrawiam
Witam.
Chodzi mi o pierwsze wrazenie. Co sie rzuca w oczy ze powinno byc dopracowane..... czego brakuje...... czyli strona techniczna bardziej [ Dodano: Pon Kwi 24, 2006 8:19 pm ] ale miło mi bedzie jezeli zwrócisz takze uwage na teksty... Pisane byly okolo 8 miesiecy temu, a w reklamie oddzialywanie takich tekstow zmienia sie prawie co kilka miesiecy... chce zadbac o ten serwis a nie wiem za co sie zabrac :)
oki, pomyśle, ale nic nie obiecuje, ponieważ teraz pracuje nad podobnym zadaniem, tylko zdecydowanie bardziej rozbudowanym.
to moze ja zaczne:)
strona jest w stylu retro. na pierwszy rzut oka zdjecia troche odbiegaja od koncepcji. dalbym je rowniez w szarosci i troche 'pobrudzil' i dodal ramke. czcionka tez sie 'gryzie', szczegolnie wypunktowanie. traci przez to klimacik. menu schludnie wykonane tylko ze zdjecie odnsi sie do dwoch linkow w menu powodujac pewna dezorientacje w co klikamy. szkoda ze stronka nie jest wykonana we flashu. jakas lekka klimatyczna muzyczka dodala by tez uroku aby odwiedzajacy 'wkrecili' sie w te lata 30. brak polskich czcionek w naglowku 'zespoly muzyczne lata 30-te' a ponizej juz uzywane sa polskie czcionki np 'strona glowna'. podstrona 'oprawa muzyczna' wydaje mi sie najslabiej dobrana kompozycyjnie i najwiecej widzialbym tu rzeczy do poprawy. jeszcze troche pracy i powinno byc juz calkiem.
|
|