|
Pomysł na zarabianie ... |
Pomysł na zarabianie ...
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Po godzinach
‹ Nawijanie makaronu na uszy
Autor
Wiadomość
Witam. Czekam na szczegóły Twojego pomyslu. pozdrawiam Romi
Ryzyko jest znikome ??? hehehe nie ma biznesu bez ryzyka więc coś tu nie gra ;] Wydaje mi się że szukasz tylko naiwnych ludzi ...
siemanko. napisz tutaj o tym super eM eL eMie bo daję sobie łeb uciąć że to coś w tym stylu :) pozdro dla wszystkich wkręconych
Pomysl rewelacyjny,
Moim zdaniem szansa na zyski ogromna,ja w to wchodze ,jest to pierwszy pomysl na tym forum z przyszloscia.
No to może powiedziałbyś co to za fascynujący biznes? Choć i tak pewnie to jakiś kolejny wałek.
Nie powiedziałem, że ryzyka nie ma w ogóle. Zawsze istnieje ryzyko. Ja swoj pomysł przeanalizowałem dobrze i wiem jak zminimalizować rysyko straty kapitału. Dlatego wiem, że to rysyko jest minimalne. Jeśli ktoś ma jakieś obawy bądź wątpliwości na forum jest więcej różnych pomysłów, więc może każdy coś dla siebie znajdzie.
Ja poszukuje jednej osoby chcącej zaryzykować i zarobić. Bo oszukując kogoś na 4-5 tyś, to faktycznie zrobie majątek. Realizując swój pomysł mogę mieć tylke zysku miesięcznie bez oszukiwania nikogo. Sęk w tym że brak mi kapitału i stąd mój wątek na forum.
Dlaczego tylko jednej osoby? Jeśli to taki extra biznes, to mogę zainwestować w to nawet dużo większe pieniądze niż te, o których piszesz. Napisz na priv. (oczywiście nie ujawnię istoty tego pomysłu w tym poście).
Bardzo madry i perspektywiczny pomysl i faktycznie z minimum ryzyka !
ja juz wlasnie podjalem wspolprace a o rezultatach juz niebawem tu napisze. Pozdrawiam wszystkich spoznialskich....
Tak wiemy... tylko nie rozumiem jednego skoro te MLM'y sprzedają tak dobre towary z taką perspektywą sprzedaży i zarobku to dlaczego zawsze to polega na szukaniu ludzi którzy "w to wejdą" i kupią zestawik startowy, tudzież mały pakiet sprzedawcy. Ja też mam świetny towar i biznes ale nie wciągam w to rodziny znajomych, ludzi przygodnie spotkanych, forumowiczów. Bo towar jest świetny sprzedaż bardzo dobra więc po co mam rozdawać pomysł, jeszcze mi się konkurencja otworzy i rynek zabierze w MLM jest odwrotnie, zapewne dlatego że rynku zbytu i zarobku z Towaru nigdy nie ma za to jest zarobek na rekrutacji i sprzedaży snu.
To nie jest zaden MLM o czym grigorij sie przekonal podejmujac ze mna rozmowe.
Ja napisałem, że mam pomysł i szukam osoby która zainwestuje, a wy od razu uparliście się na MLM'y.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Pomysł na zarabianie ...": - pomysł na zarabianie - Sprzedam pomysł na zarabianie przez internet - Sprzedam pomysł na zarabianię przez internet 100% - Mój pomysł na biznes - zarabianie na własnych słabościach - 16 lat a zarabianie...
• Strona 1 z 1
|
|