Nawiąże współpracę z osobą dysponującą gotówką lub pomysłem, gotową zainwestować w zatowarowanie małego sklepu spożywczo-przemysłowego, o powierzchni 40 metrów. W sklepie tym handluje artykułami spożywczymi, pieczywem i słodkimi bułkami, także piwem na którego sprzedaż posiadam koncesje, drobnymi artykułami przemysłowymi, w tym chemią gospodarczą, papierosami, słodyczami, prasą, lodami, napojami, parafarmaceutykami,oraz świadczę usługi ajencyjne niezależnego operatora pocztowego - In Post. Posiadam terminal doładowujący telefony pre-paid, oraz usługi ksero. Dzierżawię także drugi lokal o powierzchni 30 metrów, zlokalizowany na terenie Wrocławskiego Parku Technologicznego, w którym także prowadzę ajencję In Post, posiadam terminal doładowujący telefony pre-paid, usługi ksero, ponadto sprzedaje w nim słodycze, prasę, papierosy, środki higieny osobistej, parafarmaceutyki, napoje, słodkie bułki oraz mały catering w postaci gotowych kanapek. Firmę prowadzę od dnia 01-05- 2004 roku. Na skutek poważnych problemów natury osobistej jak i ekonomicznej, znalazłem się niemalże na skraju bankructwa. Szkoda zaprzepaścić mi wielu lat wysiłku włożonego w ten biznes, wyrzeczeń i walki z wszechobecną biurokracją. Wykorzystałem już wszystkie dostępne mi możliwości, włącznie z pożyczką z Micro-funduszu, którą przeznaczyłem na rozwój drugiego punktu handlowo-usługowego. Niestety, na tym moje możliwości się kończą.
Chciałbym tą drogą nawiązać współpracę z osobą która będzie w stanie wyprowadzić ten biznes na prostą. Znalazłem się w sytuacji patowej i liczę na pomoc.
Proszę mi wierzyć że nie jest łatwo mi o nią prosić, ale nie mam wyjścia. Osoba, która w jakikolwiek sposób może mi pomóc, najlepiej z Wrocławia, może skontaktować się ze mną przez GG 1022296, lub telefonicznie 502-023-715.
Tą drogą będę mógł zaprezentować wszelkie szczegóły. Pozdrawiam.