Witam Wszystkich,
Leżałem sobie dzisiaj i wpadłem na taki pomysł, lecz nie mam zielonego pojęcia ile rozpoczęcie czegoś takiego by kosztowało. Mianowicie chodzi mi o własny magazyn miesięcznikowy jakich wiele. Tematem byłby tuning samochodów itp. rzeczy. Ogólnie od 2 lat się tuningiem jako hobby zajmuję więc co nie co o tym wiem. Z tego co się orientuję to są 2 miesięczniki, którę głównie piszą o tuningu, więc myślę, że jeszcze jedna też by dała radę zaistnieć. Jeśli ktoś wie ile np. wyprodukownie takiego jednego magazynu kosztuje i jakie są mniej więcje zyski, przyjmując, że koszt byłby 6.90 zł za sztukę. Zdaję sobie sprawię, że pewnie nie wielkie i że zarobek pewnie byłoby przy parodziesięcio tysiecznym nakładzie lecz poprostu z ciekawości pytam. tak samo ile mniej więcej i jaki sprzęt jest do takiego rodzaju boznesu potrzebny. Nie pytam o miejce do wynajęcie bo cena jak zawsze zależy od miasta i miejsca, ale np. jaki metraż byłby potrzebny, żeby miejsce na to wszytko było? Wiem, że nic na ten temat nie wiem ;p dlatego się pytam :)
Z góry dzięki pomoc