|
Pomysły na programy. |
Pomysły na programy.
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Czy ma ktoś jakieś pomysły na programy kturych jeszcze niema na rynku.Prosze o propozycje za dobre pomysły zapłace.
Czy jestes w stanie pisac programy wszelkiego rodzaju czy specjalizujesz sie w jakiejs dziedzinie?
Rozkroj plyt do mebli ...
bardzo duzo za to kasy biora a program dosc prosty Sam chcialem pisac ale nie mam kiedy ...
Ja mam 800 tys i chce to zainwestowaćw firme programistyczną.Wtedy moge napisaćkażdy program.Tylko zbieram pomysły na programy/strony.
Program do rozkroju mebli jest juz od dawna na rynku i wcalw nie taki drogi
a wbrew pozorom nie ma na niego welkiego zapotrzebowania wysłałem do Pana informacje z propozycja na adres piv ale nie doszła ,bo dostałem zwrotkę ,,I'm afraid I wasn't able to deliver your message to the following addresses. This is a permanent error; I've given up. Sorry it didn't work out." moze ma Pan jakisadres na który mozna to wysłac i dojdzie?
Istnieje kilka propozcyji. W bieżącym okresie szukam programistów, którzy zostaną zatrudnieni w ramach dwóch projektach. W zakresie jednego poszukiwany jest inwestor strategiczny.
Sektory: - eksport/import; - pakowanie na eksport interkontynentalny; - zabezpieczenia; - aplikacje wspierające logistykę; - nowa forma eCRM dla sklepów online + rynek paliwowy; - inne - w tym aplikacja, którą potrzebują wszystkie koncerny, przy czym nikt na świecie jeszcze tego nie rozgryzł :) ... Istnieją gotowe biznes plany, reszta w trakcie rozmów przy kawie. W celu uzyskanania informacji prosze o kontakt na clockwise@clockwisecg.com - z podaniem kontaktu telefonicznego. Pozdrawiam
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|